Storskala prisstigninger i stålværker, kortsigtede stålpriser kan være stærke

Den 2. marts steg det indenlandske stålmarked, og prisen ab fabrik på Tangshan billets steg med 30 til 4.630 yuan/ton.I denne uge steg transaktionsvolumenet markant, og den spekulative efterspørgsel steg.

Den 2. svingede og steg hovedkraften af ​​den fremtidige snegl, og lukkekursen var 4860, en stigning på 1,76%.DIF og DEA overlappede hinanden.RSI-indikatoren med tre linjer var placeret ved 56-64, og kørte mellem den midterste skinne og den øvre skinne på Bollinger Band.

På kort sigt, under påvirkning af faktorer som genopretning af den indenlandske efterspørgsel, stigende omkostninger og spændinger mellem Rusland og Ukraine, vil stålpriserne styrkes.Den spekulative spekulation har dog været stigende på det seneste, og vi bør være opmærksomme på risikoen for store udsving forårsaget af dette.Samtidig lægges der på baggrund af "dobbeltkontrol" af produktionskapacitet og produktion i stålindustrien i år mere vægt på den dynamiske tilpasning af udbud og efterspørgsel, og situationen med udbuds- og efterspørgselsmismatch vil ikke vise sig for lang tid.Kort sagt bør prisen på stål ikke være alt for bullish, og det sene stadie eller stød er for stærkt.


Posttid: Mar-03-2022