Sammensætning af ventilationskanaler

I ventilationsanlæg, tolerantventilationsrørbruges til at fodre eller suge luft.Tværsnittet af ventilationsrøret er rundt og rektangulært.Udover det lige rør, er ventilationsrøret lavet af albuer, frem og tilbage bøjninger, bøjninger med variabel diameter, tre-vejs, fire-vejs og andre rørfittings efter projektets faktiske behov.

Forskellige tuyere

For at sende eller udlede luft i rummet, bruges forskellige typer lufttilførselsporte eller luftsugeåbninger på ventilationsrøret til at justere mængden af ​​luft, der sendes ind eller ud.Der findes mange typer luftudtag.De almindeligt anvendte typer er rektangulære luftudtag med net- og båndgitre, udstyret med koblingsjusteringsanordninger.Andre typer har ingen koblingsjusteringsanordninger.Tuyeren er opdelt i enkeltlags, dobbeltlags, trelags og forskellige typer diffusorer.

ventil

Ventiler, der almindeligvis anvendes i ventilations- og klimaanlæg, omfatter plug-in-ventiler, spjældventiler, flerbladede kontrolventiler, runde klap-startventiler, bypass-ventiler i luftbehandlingskamre, brandventiler og kontraventiler.

lyddæmper

Modstandslyddæmperen, modstandslyddæmperen, resonanslydpotten og bred sammensatte lyddæmper, der bruges i klimaanlæg.

støvsamler

Det er en slags udstyr til rensning af luft, generelt opdelt i filterstøvsamler og elektrostatisk støvopsamler.

Ventilator

Det er maskinen, som trykluften strømmer i det mekaniske ventilationssystem.Ventilator er det vigtigste udstyr til ventilation og klimaanlæg.I henhold til konstruktionsprincippet er den opdelt i aksialflowventilator og centrifugalventilator.

Hætte

Det bruges som enden af ​​udstødningssystemet, og dens rolle er at fjerne snavset luft til ydersiden.Ifølge dens form: paraplyformet hætte egnet til almindeligt mekanisk udstødningssystem, konisk hætte egnet til støvfjernelsessystem, simpel hætte egnet til naturligt udstødningssystem.


Indlægstid: 03-jun-2020