Futures stål steg kraftigt, og stålpriserne svingede kraftigt i startsæsonen

Den 28. februar steg det indenlandske stålmarked for det meste, og prisen ab fabrik på Tangshan almindelig billet var stabil på 4.550 yuan/ton.Med det varmere vejr er downstream-terminalen og den spekulative efterspørgsel forbedret.I dag steg det sorte futuresmarked generelt, og nogle købmænd fulgte tendensen, men ydeevnen for forskellige varianter og regioner var differentieret.

Først og fremmest, når man gik ind i den traditionelle opstartssæson, fortsatte udbuddet og efterspørgslen på stålmarkedet med at stige, men i forbindelse med at begrænse spekulation og spekulation forblev markedet forsigtigt.
For det andet genoptager stålværkerne gradvist produktionen, og der er behov for genopfyldning af råbrændsler.Desuden er elovnsfabrikken på grænsen til overskud og tab, og omkostningerne understøttes i et vist omfang.Imidlertid er de almindelige mellem- og højkvalitets jernmalmslagerressourcer i havnen stadig tilstrækkelige, mens koksvirksomhedens lagerbeholdning kører på et lavt niveau, og præstationen af ​​rå- og brændstofpriser kan være differentieret.
Derudover har situationen i Rusland og Ukraine forstyrret det internationale råvaremarked og også øget markedsusikkerheden.Det er underforstået, at nogle lokale downstream-producenter i Europa har trukket de originale stålordrer fra Rusland og Ukraine tilbage og sagt, at prisen på lokalt stål i Europa er steget.

Kort sagt, på grund af sammenvævningen af ​​lange og korte positioner på stålmarkedet er situationen kompleks og foranderlig, og kortsigtede stålpriser kan følge udsvingene på futuresmarkedet.


Posttid: Mar-01-2022