E ai ki nga kaihanga rino o Brazil, kei te tohe a US ki te whakaheke i nga motunga ki waho

Ko nga kaihanga maitai o Brazilia'roopu hokohokoI kii a Labr i te Mane kei te tohe te United States ki a Brazil ki te whakaheke i ana hoko ki tawahi o te rino kaore ano kia oti, he wahanga o te whawhai roa i waenganui i nga whenua e rua.

Kua whakatuma ratou i a matou,Ko te Perehitini a Labr Marco Polo i korero mo te United States.Mena kaore matou'kaua e whakaae ki nga reeti ka whakahekehia o taatau utu,ka korero ia ki nga kairipoata.

Ko Brazil me te United States i uru ki te tauhokohoko hokohoko i tera tau i te korero a te Perehitini o Amerika a Donald Trump ka tukuna e ia nga reeti mo te rino me te konumohe o Brazil i roto i te tono ki te tiaki i nga kaihanga o te rohe.

Kei te whai a Washington ki te whakaheke i te motunga mo nga kaweake maitai o Brazil mai i te iti rawa o te 2018, kua korero a Reuters i mua.

I raro i te punaha motunga, ka taea e nga kaihanga tira Brazilia e tohuhia ana e Labr, penei i a Gerdau, Usiminas, me te mahi Brazilian o ArcelorMittal, ka taea te kaweake ki te 3.5 miriona taranata o te rino kaore i oti i te tau, kia oti e nga kaihanga US.


Wā tuku: Akuhata-03-2020