Ka tapahia e nga mira maitai nga utu i runga i te waahanga nui, kaore pea nga utu rino mo te wa poto e taka

I te Poutu-te-rangi 10, i hinga te maakete rino o roto, a ko te utu o mua o te wheketere o Tangshan pire noa i heke mai i te 40 ki te 4,720 yuan/ton.Ko nga utu o te hinu hinu o te ao me nga utu whakarewa kore-ferrous i te 9 o nga ra, na te mea ka tino iti te whakatuwhera o te maakete o nga taonga pango o te kainga i te timatanga o te tauhokohoko o te 10, ka iti te heke i te ahiahi, a ko te tauwhitinga taumata iti ko pai ake.

I te 10th, ko te kaha matua o te ngata a muri ake nei i rere ngoikore, ko te utu kati ko 4896, i raro i te 0.97%, ko te DIF i tata ki te DEA, me te tohu RSI tuatoru-raina i te 52-55, e rere ana i waenganui i waenganui me runga. reera o te Bollinger Band.

Ma te titiro whakamua ki nga wa o muri mai, ko te ahuatanga o te ao, ko nga tikanga whakahaere a-whare, me nga huringa i roto i nga kaupapa taketake o te tuku me te tono ka raru nga utu rino, a he uaua, he rereke te maakete.I te mea kua hoki te utu toharite o etahi momo rino ki te taumata o te Paraire kua hori, kua pai ake nga tauwhitinga utu iti o tenei ra, kua heke haere te tono i pehia i mua, a ka heke haere tonu nga taonga rino.Ko nga utu rino mo te wa poto ka mutu te heke.


Te wa tuku: Maehe-11-2022