O u'amea u'amea tipi tau i luga o se fua tele, tau pupuu u'amea e le mafai ona pa'u

I le aso 10 o Mati, sa masani ona pa'ū le maketi uʻamea i totonu o le atunuʻu, ma o le tau o le fale gaosi oloa o Tangshan masani na pa'ū i le 40 i le 4,720 yuan / tone.O le suauʻu faʻava-o-malo ma tau uʻamea e le o ni uʻamea na paʻu i lalo i le aso 9, na mafua ai ona tatalaina le maketi i le lumanaʻi o oloa uliuli i totonu o le atunuʻu i le amataga o fefaʻatauaʻiga o le 10, ma faʻaititia ai le paʻu i le aoauli, ma o fefaʻatauaiga maualalo na. sili atu.

I luga o le 10th, o le malosi autu o le snail i le lumanaʻi na fesuisuiai vaivai, o le tau tapunia o le 4896, i lalo o le 0.97%, o le DIF na latalata ile DEA, ma le RSI lona tolu laina faʻailoga i le 52-55, o loʻo tamoe i le va o le ogatotonu ma le pito i luga. ala o le Bollinger Band.

O le vaʻavaʻai atu i le taimi mulimuli ane, o le tulaga faʻavaomalo, faiga faʻatonutonu i totonu o le atunuʻu, ma suiga i faʻavae o le tuʻuina atu ma le manaʻoga o le a mafua ai le faʻalavelave i tau uʻamea, ma o le maketi e lavelave ma suia.Talu ai o le tau masani o nisi ituaiga uamea ua toe foi i le tulaga o le Aso Faraile talu ai, ua siitia le tau maualalo o aso nei, ua faasolosolo malie lava ona tatala le manaoga sa taofia muamua, ma atonu o le a atili faaitiitia le oloa.O tau o u'amea mo taimi pupuu e fa'amoemoe e taofi le pa'u.


Taimi meli: Mati-11-2022