Fordeler med varmgalvanisert sømløst stålrør

Varmgalvanisert sømløs rør skal få det smeltede metallet til å reagere med jernmatrisen for å produsere et legeringslag, slik at matrisen og belegget kombineres.Varmgalvanisering er å sylte stålrøret først.For å fjerne jernoksidet på overflaten av stålrøret, etter beising, rengjøres det i tanken med ammoniumklorid eller sinkklorid vandig løsning eller blandet vandig løsning av ammoniumklorid og sinkklorid, og sendes deretter til i varmt bad.Varmgalvanisering har fordelene med jevnt belegg, sterk vedheft og lang levetid.

1. Høytrykksmotstand: varmgalvanisert sømløs rør tåler høyere trykk.
2. Lang gjennomsnittlig levetid: malinger med en gjennomsnittlig vedheft på 500g/m2 kan holdes i mer enn 50 år uten vedlikehold i tørre og forstadsmiljøer.

3. Ingen vedlikehold nødvendig under bruk: Varmgalvaniserte sømløse rør har utmerket værbestandighet og lang levetid, og krever ingen vedlikeholdskostnader.Sammenlignet med maling krever det jevnlig vedlikehold, noe som sparer mye penger og sosiale kostnader.
4. God stabilitet, tåler mekanisk skade ved håndtering og løft: Det galvaniserte laget er en legeringsstruktur med meget god hardhet og mekaniske egenskaper.

5. Lokale skader eller mindre defekter er fortsatt beskyttende: Siden sink er mer kjemisk aktivt enn jern, kan selv mindre defekter beskytte utsatt stål, som er den beskyttende egenskapen til offeranoder.

6. Omfattende beskyttelse, ingen dødvinkel: arbeidsegenskapene til varmgalvaniserte sømløse rør må nedsenke arbeidsstykket fullstendig i flytende sink, slik at hvert hjørne av arbeidsstykket kan være i kontakt med hverandre, spesielt den skarpe vinkelen og den konkave overflaten kan tykne belegget, som Det er også et sted som ikke kan nås ved sprøyting.

 

7. Påvirker ikke de mekaniske egenskapene til den originale designen: varmforsinking har ingen effekt på de mekaniske egenskapene til det sømløse røret (SMLS).

Forskjellen mellom varmtgalvaniseringog kaldgalvanisering:

 

Varmgalvanisert sømløst rør: komplekse fysiske og kjemiske reaksjoner oppstår mellom stålrørsmatrisen og den smeltede pletteringsløsningen for å danne et korrosjonsbestandig sink-jernlegeringslag med en tett struktur.Legeringslaget er integrert med det rene sinklaget og stålrørsubstratet.Derfor har den sterk korrosjonsbestandighet.

Kaldt galvanisert sømløst rør: Sinklaget er et elektropletteringslag, og sinklaget er uavhengig lagdelt med stålrørsubstratet.Sinklaget er tynt, og sinklaget fester seg ganske enkelt til stålrørsunderlaget og er lett å falle av.Derfor er korrosjonsmotstanden dårlig.I nybygde hus er det forbudt å bruke kalde galvaniserte stålrør som vannforsyningsrør.


Innleggstid: Nov-04-2022