Itu o le fa'avevela fa'apa'au uelo

Laasaga faagasologa paipa e manaʻomia maʻoti, lea e taua tele le faagasologa o le taʻavale vevela, lea e faʻafeiloaʻi ai puipuiga nei i le taimi o le paipa faʻamafanafana.

1, o le paipa e tatau ona mafai ona fafaga se tasi o na meatotino uʻamea o se malamalama lelei Aʻo leʻi taʻavale, pe a faʻaitiitia le malosi faʻaleagaina i le taimi o le uamea vevela e matua faigofie lava.Ae mo le mea paipa o loʻo i ai pea ni ingot, o lea aʻo leʻi taʻavale vevela e tatau ona mafai ona faʻataunuʻuina nisi o latou e faʻaumatia na ingots, e mafai ai e le faʻalapotopotoga ma le maufetuunaʻi ona maua se faʻaleleia atili, ma le paipa i le taimi o le o le a maua foi le tele o puipuiga.

2, ia mautinoa e gauai atu i vaega paipa taʻitasi o loʻo i ai le faʻaogaina o le vevela i itu uma i le taimi o le taʻavale vevela, ina ia mafai ai e le paipa ona sili atu ona fetaui ma manaʻoga o vaega faʻatekonolosi eseese i se taimi mulimuli ane.E le gata i lea, o le paipa faʻamafanafana o le a aʻafia ai se mafuaaga taua tele mo le ola o le paipa.

3, i luga o le paipa i le taimi o le faʻavevelaina lea o le a itiiti ifo nai lo le faʻamoemoeina o le faʻalavelave faʻafuaseʻi, ma o le mea lea i le faagasologa o le galue i totonu oi latou e tatau ona faia e faʻaitiitia ai le tutupu o nei faʻalavelave.

4, mo faʻasologa faʻamafanafana taʻitasi ma manaʻoga faʻapitoa e mafai ona faia se galuega sauniuni atoatoa, ma faʻalauteleina ai le ola o le paipa.

5, o le paipa i le faagasologa faamafanafana lea o le a matua faigofie e mafua ai oxidative phenomena paipa, o lea o le ai ai nisi mo le gau muamua o le mamafa, o lea ao le i vevela e tatau ona mafai ona amanaia mafuaaga.


Taimi meli: Mati-14-2023