Vandret fast svejsemetode af rustfrit stålrør

1. Svejseanalyse: 1. Cr18Ni9Ti rustfrit stålФ159 mm×12 mm store vandrette faste stødsamlinger bruges hovedsageligt i atomkraftudstyr og visse kemiske udstyr, der kræver varme- og syrebestandighed.Svejsningen er vanskelig og kræver høje svejsesamlinger.Overfladen skal være formet, med moderate fremspring og ingen fordybninger.PT- og RT-inspektioner er påkrævet efter svejsning.Tidligere brugte man TIG-svejsning eller manuel buesvejsning.Førstnævnte har lav effektivitet og høje omkostninger, mens sidstnævnte er svær at garantere og har lav effektivitet.For at sikre og øge hastigheden svejses bundlaget ved TIG indvendig og ydre trådfyldningsmetode, og MAG-svejsningen bruges til at fylde og dække overfladelaget, så effektiviteten er garanteret.2. Den termiske ekspansionshastighed og elektriske ledningsevne af 1Cr18Ni9Ti rustfrit stål er ret forskellige fra kulstofstål og lavlegeret stål, og den smeltede pool har dårlig fluiditet og dårlig formning, især ved svejsning i alle positioner.Tidligere var MAG (Ar+1 %2%O2) svejsning af rustfrit stål blev generelt kun brugt til fladsvejsning og fladkantsvejsning.I MAG-svejseprocessen er længden af ​​svejsetråden mindre end 10 mm, svejsepistolens svingamplitude, frekvens, hastighed og kantopholdstid er korrekt koordineret, og handlingen er koordineret.Juster vinklen på svejsepistolen til enhver tid, så svejsesømmens overfladekant er smeltet pænt og smukt for at sikre fyldning og dæklag.

 

2. Svejsemetode: Materialet er 1Cr18Ni9Ti, rørstørrelsen erФ159 mm×12 mm, basen er fremstillet ved manuel argonbuesvejsning, blandet gas (CO2+Ar) skærmsvejsning og dæksvejsning, lodret og vandret fast svejsning i alle positioner.

 

3. Forberedelse før svejsning: 1. Rens olie og snavs, og slib rilleoverfladen og de omkringliggende 10 mm for at få en metallisk glans.2. Kontroller, om vand-, el- og gaskredsløbene er frigjorte, og om udstyret og tilbehøret er i god stand.3. Saml efter størrelse.Hæftesvejsning er fikseret med ribber (2 punkter, 7 punkter og 11 punkter er fikseret med ribber), eller i rillepositioneringssvejsning, men vær opmærksom på hæftesvejsning.


Indlægstid: Jun-02-2021