Jernmalm steg mere end 4%, stålpriserne steg begrænset

Den 19. januar steg det indenlandske stålmarked hovedsageligt, og prisen ab fabrik på Tangshan billets steg med 50 til 4.410 yuan/ton.Med hensyn til transaktioner var handelsatmosfæren på spotmarkedet øde, med sporadiske terminalkøb, og individuel spekulativ efterspørgsel kom ind på markedet, og den samlede transaktion var gennemsnitlig.

Den 19. steg slutkursen for futuressneglen 3,02 % til 4713, DIF og DEA overlappede hinanden, og RSI-indikatoren med tre linjer var placeret på 58-72, der kørte mellem den midterste skinne og den øvre skinne i Bollinger Band .

Først og fremmest udsendte lederne af den nationale udviklings- og reformkommission, centralbanken og andre relevante afdelinger den 18. successivt signaler om stabil vækst, herunder moderate fremskridt i infrastrukturinvesteringer;Kina har mindre plads til RRR-nedskæringer, men der er stadig plads til det, hvilket vil booste markedet til en vis grad.For det andet, på grund af den alvorlige epidemiske situation i forskellige regioner for nylig, er kulmineforvaltningen og -kontrolpolitikkerne blevet strengere, og jernmalmhavnens lager er faldet.I det hele taget har gode nyheder og omkostningsstøtte fået stålpriserne til at stige igen, men terminalefterspørgslen fortsætter med at skrumpe inden ferien, stålpriserne er sikret mod risikoen for at jage op, og chokmønsteret i den senere periode er svært at ændre .


Indlægstid: 20-jan-2022