Stålpriserne er på den stærke side

Den 1. april steg det indenlandske stålmarked hovedsageligt, og prisen ab fabrik på Tangshan billets steg med 30 til 4.860 yuan/ton.Med hensyn til transaktioner er markedets mentalitet forbedret, efterspørgslen efter terminallager før ferien er dukket op, og den spekulative efterspørgsel er blevet yderligere frigivet.Handlen i løbet af dagen var markant bedre end den foregående handelsdag.

Den 1. var slutkursen for hovedarmeringsjernskontrakten 5160, en stigning på 1,96%, DIF og DEA var parallelle, og RSI-tredjelinjeindikatoren var på 66-85, der kørte over det øvre spor.

For nylig har Shanghai, Xuzhou, Wuxi, Jiaxing og andre steder også eskaleret deres kontrol på grund af den epidemiske situation, mens Fujian, Guangdong, Hebei Tangshan, Liaoning Dalian og andre steder er blevet ophævet efter hinanden.Faldet i stållagrene er dog udvidet i denne uge, og markedet forventer, at efterspørgslen vil tage yderligere til i april.Derudover er Shagangs pris ab fabrik på armeringsjern i begyndelsen af ​​april 100 yuan/ton, og markedets mentalitet begunstiger stålprisernes stærke drift.


Indlægstid: 02-02-2022