Emballasjekrav for sømløse rør

Emballasjekravene til sømløse rør (smls) er i utgangspunktet delt inn i to kategorier: den ene er ordinær bunting, og den andre er lasting i lignende containere med omsetningsbokser.

1. Pakket emballasje

(1) Sømløse rør bør forhindres fra å bli skadet under bunting og transport, og bunteetikettene bør være ensartede.
(2) Den samme bunten av sømløse rør bør være sømløse stålrør med samme ovnsnummer (batchnummer), samme stålkvalitet og samme spesifikasjon, og bør ikke pakkes sammen med blandede ovner (batchnummer), og de mindre enn én bunten skal pakkes i små bunter.
(3) Vekten av hver bunt med sømløse rør bør ikke overstige 50 kg.Med samtykke fra brukeren kan buntvekten økes, men vekten kan ikke overstige 80 kg.
(4) Ved bunting av flatende sømløse stålrør, bør den ene enden justeres, og forskjellen mellom rørendene ved de justerte endene er mindre enn 20 mm, og lengdeforskjellen til hver bunt med sømløse stålrør er mindre enn 10 mm, men de sømløse stålrørene bestilt i henhold til den vanlige lengden er mindre enn 10 mm per bunt med sømløse rør.Lengdeforskjellen er mindre enn 5 mm, og den midterste og andre lengden på en bunt med sømløse stålrør skal ikke overstige 10 mm.

2. Buntskjema

Hvis lengden på det sømløse stålrøret er større enn eller lik 6m, skal hver bunt være bundet med minst 8 stropper, delt inn i 3 grupper, og bundet i 3-2-3;2-1-2;lengden på det sømløse stålrøret er større enn eller lik 3m, hver bunt er bundet med minst 3 stropper, delt inn i 3 grupper, og bundet i 1-1-1.Når det er spesielle krav, kan 4 plastlåsringer eller nylontauløkker legges til et enkelt sømløst stålrør.Festringene eller tauløkkene skal være godt festet og må ikke være løse eller falle av under transport.

3. Beholderemballasje

(1) Kaldvalsede eller kaldtrukne sømløse rør og polerte varmvalsede rustfrie stålrør kan pakkes i beholdere (som plastbokser og trebokser).
(2) Vekten på den emballerte beholderen bør oppfylle kravene i tabell 1. Etter forhandling mellom leverandør og kjøper kan vekten på hver beholder økes.
(3) Når det sømløse røret er lastet inn i beholderen, bør den indre veggen av beholderen dekkes med papp, plastklut eller andre fuktsikre materialer.Beholderen skal være tett og ikke siver.
(4) For sømløse rør pakket i beholdere skal det festes en etikett inne i beholderen.En etikett skal også henges på den ytre endeflaten av beholderen.
(5) Det er spesielle emballasjekrav for sømløse rør, som bør forhandles av begge parter.


Innleggstid: Mar-08-2023