Seks behandlingsmetoder som vanligvis brukes for sømløse rør

Det er seks hovedbehandlingsmetoder forsømløse rør (SMLS):

1. Smimetode: Bruk en smimaskin for å strekke enden eller en del av røret for å redusere den ytre diameteren.Vanlige brukte smiemaskiner inkluderer roterende type, koblingsstangtype og rulletype.

2. Stemplingsmetode: Bruk en konisk kjerne på stansemaskinen for å utvide rørenden til ønsket størrelse og form.

3. Rullemetode: plasser en kjerne i røret, og skyv den ytre omkretsen med en rulle for rundkantbehandling.
4. Rullemetode: Vanligvis er ingen dor nødvendig, og den er egnet for den indre runde kanten av tykkveggede rør.
5. Bøyemetode: Det er tre ofte brukte metoder, en metode kalles ekspansjonsmetode, den andre metoden kalles stemplingsmetode, og den tredje metoden er rullemetode.Det er 3-4 ruller, to faste ruller og en justeringsrulle.Med en fast rullestigning er det ferdige røret kronglete.
6. Utbulingsmetode: Den ene er å plassere gummi inne i røret, og bruke et stempel for å stramme toppen for å få røret til å stikke ut;den andre metoden er hydraulisk buling, fyller midten av røret med væske, og væsketrykket buler røret til ønsket form.Det meste av formen og produksjonen til korrugerte rør er de beste metodene.

I henhold til de forskjellige behandlingstemperaturene til sømløse stålrør, er sømløse stålrør delt inn i kaldbearbeiding og varmbearbeiding.

Varmvalset sømløsstålrør: varm opp det runde røret til en viss temperatur først, perforer det, gå deretter til kontinuerlig valsing eller ekstrudering, gå deretter til stripping og dimensjonering, avkjøl deretter til billettrøret og retting, og til slutt skal det utføres prosedyrer som feildeteksjonseksperimenter, merking og lagring.

Sømløs kaldtegnetstålrør: oppvarming, piercing, heading, gløding, beising, oljering, kaldvalsing, billettrør, varmebehandling, retting, feildeteksjon og andre prosedyrer for rundrøret.


Innleggstid: 14. september 2023