Støpemålene for rørdeler i rustfritt stål

1. Siden krympingen avrustfritt stålrør støpegods overskrider kraftig krympingen av støpejern, for å forhindre krymping og krympingsfeil i støpegods, er de fleste tiltakene som brukes i støpeprosessen stigerør, kaldt jern og subsidier for å oppnå kontinuerlig størkning.

2. For å forhindre krymping, krymping, porøsitet og sprekkfeil i det rustfrie stålrøret, bør veggtykkelsen være jevn, unngå skarpe og rettvinklede strukturer, tilsett flis til støpesanden, tilsett koks til kjernen, og bruk hul kjerne og oljesandstein for å forbedre konsesjonen og pusteevnen til sand eller kjerne.

3. På grunn av den dårlige flyten til smeltet stål, for å forhindre kald separasjon og utilstrekkelig støping, bør veggtykkelsen på støpingen ikke være mindre enn 8 mm;tørrstøping eller varmstøping bør øke støpetemperaturen, vanligvis 1520 ~ 1600.Fordi støpetemperaturen er høy, er graden av overoppheting høy, væskeretensjonstiden er lang, og fluiditeten kan forbedres.Men hvis temperaturen er for høy, vil det gi defekter som grove korn, varme sprekker, porer og sand som fester seg.


Innleggstid: Apr-08-2020