2020 fa'avae fa'atulafonoina o kamupani suau'u i le lalolagi ua fa'amatu'u mai

I le aso 10 o Aukuso, na tatalaina ai e le mekasini "Fortune" le lisi fou o Fortune 500 i lenei tausaga.O le 26th lea o tausaga sosoo ua lomia ai e le mekasini le tulaga o kamupani i le lalolagi.

I le fa'avasegaina o lenei tausaga, o le suiga mata'ina ua ausia e kamupani mai Saina se tulaga fa'asolopito, ma le aofa'i o kamupani e 133 i luga o le lisi, e sili atu i le aofa'i o kamupani i luga o le lisi i Amerika.

I le aotelega, o lo'o tulaga ese pea le fa'atinoga o le suau'u.I totonu o kamupani sili e sefulu i le lalolagi, o le suauu o loʻo nofoia le afa o nofoa, ma o latou tupe maua faʻagaioiga ua ulufale atu i le 100 piliona tala kalapu.

Faatasi ai ma i latou, o kamupani tetele suauʻu tetele e lua a Saina, Sinopec ma PetroChina, o loʻo nofoia le pito i luga ma le tulaga lua i le suauʻu ma le kesi.E le gata i lea, e ono kamupani e aofia ai le China National Offshore Oil Corporation, Yanchang Petroleum, Hengli Petrochemical, Sinochem, China National Chemical Corporation, ma Taiwan CNPC o loʻo i luga o le lisi.


Taimi meli: Aukuso-18-2020