O oloa u'amea a Saina ua siitia i le isi 2.1%

O fa'atauga o oloa u'amea tetele e lima ua mae'a i le kamupani u'amea a Saina e 184 na fa'aauau pea ona fa'ateleina su'esu'ega i vaiaso ta'itasi i le aso 20-26 o Aukuso, ona o le fa'agesegese o mana'oga mai tagata fa'aaoga, ma le tone na fa'atupula'ia mo le vaiaso lona tolu i le isi 2.1% i le vaiaso. e tusa ma le 7 miliona tone.

O mea tetele e lima e aofia ai le pa'u, uaea uaea, vevela-taai ili, malulu-taai vili ma medium plate.O le gaosiga o uamea o loʻo tumau pea i se tulaga maualuga talu ai nei talu ai o loʻo fiafia pea le fale gaosi oloa, ae o loʻo faʻagesegese le aufaioloa i totonu o le atunuʻu i le faʻaogaina o totini ma ua latou talia le faʻatali ma le vaʻai, pe a fua i le manaʻoga mai tagata faʻaaogaina, a fai mai maketi maketi i Shanghai.O vili'ua fa'atupula'ia oloa, o lana tala leaala o faasalalauga.

I luga o Aukuso 20-26, o le aofaʻi o gaosiga o oloa uʻamea tetele e lima i le au fai uʻamea suʻesuʻe na oʻo atu i le 10.91 miliona tone, toetoe lava tutusa le maualuga mai le vaiaso na muamua atu, poʻo le faʻamauina o le siʻitia o le 4.7% i le tausaga, o le suʻesuʻega na faʻaalia.

O manaoga uamea a Saina na tumau pea le le mautonu i le vaiaso talu ai.O le suʻesuʻega i fale fefaʻatauaʻiga e 237 i Saina na faʻaalia ai o le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga i aso taʻitasi o uʻamea faufale e aofia ai le uʻamea, uaea ma le pa-in-coil na resitalaina 208,831 tone / aso i le averesi o Aokuso 20-26, faʻaititia i le 9,675 t/d poʻo le 4.3% mai le vaiaso talu ai.

O le mea lea, o fa'amaumauga o oloa u'amea tetele e lima i faleoloa fa'atau oloa i totonu o taulaga e 132 na fa'atupula'ia mo le vaiaso lona lua i le 22.8 miliona tone i le aso 21-27 o Aokuso.O le si'itaga i luga ole vaiaso na fa'alautele ile 0.5% fa'atusatusa i le vaiaso talu ai's 0.2%, isio le suʻesuʻega na faʻaalia.

O lo'o fa'amoemoe tagata fa'atau maketi mana'omia mai tagata fa'au'uga e fa'aleleia atili i le vaitau maualuga o lo'o lumana'i mo le taumafaina o u'amea a'o fa'amalieina le tau i le tele o itulagi i Saina.Ae ui i lea, o le maualuga o faʻasoa o loʻo umia e le au fai uʻamea a Saina ma le au faioloa ua faʻaititia ai le tau o uʻamea i totonu o le atunuʻu.

Mo se faataitaiga, Saina'O le tau o le atunu'u o HRB 400 20mm dia rebar, o se fa'aaliga o lagona o maketi i totonu o le atunu'u, na fa'avaivaia i le Yuan 3,831/tonne ($556/t) e aofia ai le 13% VAT e o'o mai ia Aukuso 26, fa'ase'e i le Yuan 20/t i le vaiaso.


Taimi meli: Sep-07-2020