Uamea Saina folafola

Muamua lava, sapalai ma manaoga o le a tumau paleni i le tausaga a sau, ae o le eseesega o ituaiga, auina atu i fafo ua faaitiitia.O le mea moni, malulu, vevela fua fua faatatau tuputupu aʻe o le sili atu i le 5%, ae o mea faufale, seamless tube maua le tuputupu ae le lelei, o le eseesega o le ituaiga ua matua manino.I le taimi nei ua si'itia le tau o oloa, uamea uamea uamea, ipu u'amea vevela ma isi oloa.

Lona lua, o le tau o le a siʻitia i le tausaga a sau, o laʻu koko ma le koko o le a matua faʻaleleia, tutusa i le sila, ma o le a faʻaauau pea.

O le lona tolu o se suiga lelei i le faʻataʻitaʻiga pulega, na amata ona maua e kamupani se faʻataʻitaʻiga fou o tupe mama.O le tausaga nei ua aliali mai ai se mea fou ua amata ona fai e le tele o u'amea a latou lava kamupani eletise lona lua, lea e ese mai i le tulaga muamua e-pisinisi.Na suia tele pisinisi uamea.

O lona fa e uiga i le aoina o le faʻatau ma le faʻatau saʻo.O pisinisi tutotonu e iai mana'oga fa'apitoa mo fa'atauga fa'atotonugalemu ma fa'atauga fa'avae mo pisinisi fa'aeletoroni.ma o le a sili atu ma sili atu le faʻamaoni, ua avea ma faʻataʻitaʻiga mo le iloiloga. O le toe faʻatauina o mea tetele, alofa, faʻatau faʻatauina o le a avea ma auala autu i le lumanaʻi.O le tele o faʻatau uʻamea o le a faia faʻatau saʻo i le lumanaʻi, o loʻo i ai se aafiaga sili ona mamao i fefaʻatauaiga.O le mea lea, o le faʻalagolago i fefaʻatauaʻiga faigofie ma lautele ma faiga gaosiga e ausia ai le sini o le manumalo, o le a sili atu ma sili atu ona faigata, suiga faʻataʻitaʻiga pisinisi o le a manuia ai pisinisi.

Fai mai Hunan Shinestar Steel Research Institute e faapea o le mautu o le tamaoaiga o Saina, o le itu o le tuuina atu o le setete o le toefuataiga, e aofia ai le tulaga mautu o le lalolagi i le taimi nei, o le alamanuia uamea a Saina e tatau ona fetuutuunai malosi le setete, ave le avanoa e faia ai le fetuunaiga i pisinisi faʻataʻitaʻiga ma tulaga faʻapitoa i le isi tausaga.O nisi tagata tomai faapitoa e faamatalaina a tatou pisinisi i le 2015 o le stampede, aisea ua taʻua ai stampede, ona o le alamanuia, le fale gaosi uamea e le mafai ona gaosia oloa uʻamea aoga e maua ai tupe.O lea e tatau ai ona tatou toe faʻaleleia le faʻataʻitaʻiga pisinisi atoa, le faʻavaeina o le faʻatonuga fou o le alamanuia atoa i le isi lua tausaga, e aofia ai le maketi faʻaitulagi laʻititi, o se vaega itiiti o le faʻatonuga fou, ae ia maua foi se faʻataʻitaʻiga pisinisi fou i tupe maua.

I le avea ai o se atinaʻe gaosiga uʻamea tele, matou te faʻavae i Saina e tautua i le lalolagi, Shinestar Holding Group ua ausia taunuʻuga lelei i le 2016. I le 2017, o le a faʻaauau pea ona faʻaauau le gaosia o le sili atu le maualuga o le uʻamea uʻamea, vevela vevela ma isi oloa, ia ausia i se tulaga fou.


Taimi meli: Nov-25-2019