fa'amea malulu (galvanizing)

Cold galvanized(galvanizing) e ta'ua foi electro-galvanized cold galvanizing, o le fa'aogaina lea o le paipa sui e ala i le electrolysis degreasing, pickling, ma tu'u i totonu o se vaifofo e aofia ai le zinc ma se cathode e fesoʻotaʻi atu i le mea eletise eletise, tuʻu faʻafeagai ma le paʻu sui o le zinc. ipu, faʻafesoʻotaʻi i le electrolysis meafaigaluega mana lelei, o le faʻaaogaina o le eletise mai le lelei i le leaga o le faʻatonuga o le a i totonu o se vaega o le zinc ua teuina i luga o paipa paipa, faʻapipiʻi malulu faʻapipiʻi ua uʻamea pe a uma ona gaosia le muamua.

Cold galvanizing vali e masani lava e ala i electrochemical mataupu faavae mo corrosion, e tatau ona mautinoa fesootaiga atoatoa o le pauta zinc ma uamea, faia electrode eseesega gafatia, o lea e taua tele le togafitiga luga uamea.

O loʻo faʻaaogaina le faʻagasologa o le malulu malulu e puipuia ai le uʻamea mai le pala, mo le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le zinc, i le faʻaaogaina o soʻo se auala i se faʻapipiʻi faʻapipiʻiina i luga e puipuia ai, o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le zinc pe a uma ona faʻagogo, o le faʻamago faʻamago maua. o se mea e maua i le zinc (95%).E talafeagai mo galuega toe faaleleia (e pei o le galuega i le faagasologa o le toe faaleleia, na o le pau lava le faaleagaina o le uamea e tatau ona puipuia, pe afai e mafai ona toe faʻapipiʻi le faʻaleleia).Cold galvanizing faagasologa mo le tele o oloa u'amea ma fausaga corrosion.(Cold galvanizing ua u'amea, galvanized seasea, ma na o le 10-50g/m2, lona lava vevela-dip galvanized corrosion teteʻe nai lo le tele o eseesega. Faʻaaogaina galvanized le tau e fai si taugofie.


Taimi meli: Oke-23-2019