Fa'aaliga o Pipa U'amea Su'isu'i Vevela

galvanizing vevelao se faiga e faatofuina ai se mea uʻamea poʻo se vaega o loʻo i ai se mea mama i totonu o se vaifofo o le zinc uʻamea, ma faʻapipiʻi se vaega o le zinc uʻamea i luga o le fogaeleele e ala i se gaioiga faʻaletino ma vailaʻau i le atinaʻe.Hot-dip galvanizing, lea e taʻua foi o le vevela-dip galvanizing ma le vevela-dip galvanizing, o se auala lelei e tetee atu ai i le corrosion, lea e masani ona faʻaaogaina mo le faʻaleagaina o luga o fausaga uʻamea, nofoaga ma meafaitino i pisinisi eseese.O a la uiga opaipa u'amea su'esu'e vevela?

1. O patches lanu efuefu o lapopoa eseese i luga o le uʻamea paipa uʻamea seamless o le eseesega lanu o galvanizing, o se faafitauli faigata i le alamanuia galvanizing o loʻo i ai nei, e masani lava e fesoʻotaʻi ma elemene o loʻo i totonu o le paipa uamea lava ia ma vaega i totonu. le taele zinc.O le pisia e le afaina ai le anti-corrosion performance o le paipa uamea, naʻo le eseesega i foliga vaaia.

 

2. O loʻo faasolosolo malie ona faʻaalia faʻailoga i luga o le pito i luga o paipa uʻamea uʻamea taʻitasi, o mea uma ia o le zinc, lea e faia e ala i le faʻamafanafanaina ma le faʻamalosia o le vai zinc o loʻo tafe i lalo o le paipa paipa pe a uma ona ave ese mai le paipa uʻamea. ipu zinc.

4. O nisi tagata fa'atau o le a fa'aogaina feso'ota'iga i le fa'agasologa o le fa'aogaina o paipa u'amea u'amea u'amea e lolomi ai le tootoo.Ona o le mafiafia o le zinc layer o le u'amea vevela paipa u'amea seamless, i lalo o le gaioiga o le fa'aleagaina malosi mai fafo, o le a ta'e ma pa'u ese se vaega o le apa u'amea, lea e leai se mea e fai i le tulaga lelei o le paipa u'amea seamless lava ia. .

5. O nisi tagata fa'atau o le a tali atu o lo'o i ai se vai samasama i luga o le paipa u'amea u'amea (lea e ta'ua o le vai passivation), lea e mafai ona pasivate luga o le uamea.E masani ona faʻaaogaina mo togafitiga faʻasolosolo o le galvanized, cadmium ma isi coatings.O le faʻamoemoe o le fausia lea o se tulaga maualuga i luga o le pito i luga o le ufiufi e mafai ona puipuia ai le tali masani a le uamea, faʻaleleia lona teteʻe o le corrosion, ma faʻateleina le matagofie o le oloa.E mafai ona faʻaleleia lelei le faʻaleagaina o le paipa uʻamea ma faʻaumiumi le ola tautua o le mea faigaluega.

O le puipuiga a'afiaga o le vevela-dip galvanized layer i luga o paipa u'amea seamless e sili atu nai lo le vali po'o le palasitika layer.I le faagasologa o le vevela-dip galvanizing, zinc diffuses ma le uamea e fausia ai se zinc-uʻamea intermetallic layer, o lona uiga, o se apa uʻamea.O le u'amea u'amea e fa'apipi'i fa'atasi i le sila ma le zinc, lea e sili atu le malosi nai lo le va o le vali ma le sila.O lo'o fa'ailoa atu le fa'a'ele'ele vevela i le si'osi'omaga o le ea ma e le pa'u'ū mo le tele o tausaga se'i vagana ua pala fa'alenatura.

O le vevela-dip galvanizing tekinolosi opaipa u'amea lamolemolee masani ona vaevaeina i totonu o le faʻapipiʻi ma le faʻafefe:

1. Fufulu ufi.Fa'alili i le vai sa'o pe a uma ona fa'asusu.O le mafiafia masani o le zinc layer e sili atu nai lo le 70 microns, o lea e maualuga ai le tau o le galvanizing, ma o le aofaʻi o le zinc e tele.I le siosiomaga masani o le ea mo le sili atu i le 50 tausaga, o loʻo i ai faʻamatalaga manino o le tafe o le zinc, ma o le paipa uʻamea sili ona umi e mafai ona faʻapipiʻiina i le 16m.

2. Ufi fa'apipi'i.A maeʻa le faʻamalosi, e feula le pito i fafo ma faʻamafanafana totonu.O le mafiafia masani o le zinc layer e sili atu nai lo le 30 microns, o le tau e maualalo, ma o le faʻaaogaina o le zinc e laʻititi.A maeʻa le sili atu i le 20 tausaga o faʻaoga i le siosiomaga masani o le ea, toetoe lava a leai se faʻailoga o le vai zinc e mafai ona iloa.Laina gaosiga o le zinc lautele 6-9m.


Taimi meli: Iul-20-2022