Ua pa'u le uamea i le lumana'i, ua malu le taumatematega, e ono fesuisuia'i vaivai tau uamea

I le aso 8 o Mati, o le tele o tau o maketi i totonu o le atunuu na pa'ū, ma o le tau o le fale gaosi oloa o Tangshan masani na pa'ū i le 20 i le 4,790 yuan / tone.I aso nei, o le maketi i le lumanaʻi uliuli na pa'ū mai se tulaga maualuga, o le tau o maketi na fetuutuunai e tusa ai, ma faʻaitiitia le aofaʻi o fefaʻatauaiga.

I le aso 8, na faʻateʻia ai le lumanaʻi uliuli.O le tau faaiu o le konekarate autu o le snail i le lumanaʻi o le 4956, i lalo o le 1.16%, o le DEA na siitia i luga ma faʻalatalata atu i le DIF, o le RSI lona tolu laina faʻailoga i le 57-59, ma le fusi Yanbolin o loʻo tamoe i luga o le nofoaafi. .

Ona o le siʻitia lata mai o tau o oloa faʻavaomalo ma le toe faʻaleleia o manaʻoga i totonu o le atunuʻu i le vaitau o le amataga, o le maketi o oloa uliuli o loʻo i ai se lagona malosi malosi, ae o loʻo i ai foi ni taumatematega, ma le maualuga o le tau o le sila i le amataga o le vaiaso. .I aso nei, o le lumanaʻi uliuli na pa'ū mai se tulaga maualuga, ma sa sili atu ona mataala le lagona o maketi.O nisi umi na ave ni polofiti ma fa'atupe i totonu, ma o le tau uamea na ulufale atu i se suiga fa'ate'ia ina ua vave ona si'itia.


Taimi meli: Mati-09-2022