O loʻo faʻaauau pea ona fiafia le faiga faʻavae a Goa i Saina: NGO i le Palemia

O loʻo faʻaauau pea ona fiafia le faiga faʻavae a le malo o Goa i Saina, o se taʻutaʻua o le NGO lanumeamata e faʻavae i Goa i se tusi i le Palemia Narendra Modi, i le Aso Sa.O le tusi foi na tuuaia ai e faapea o le Minisita Sili o Pramod Sawant o loo tosoina ona vae i luga o le faatautuʻi o lisi o le eliina o uʻamea e toe amata ai le pisinisi toetoe lava leai se aoga.

O le tusi i le Ofisa o le Palemia e le Goa Foundation, o ana talosaga e faatatau i le la'uina faasolitulafono na iu ai i le faasaina o pisinisi maina i le setete i le 2012, na faapea mai ai foi o le pulega a Sawant o loo tosoina ona vae i luga o le toe maua mai o le toetoe lava Rs. 3,431 crore o lafoga mai kamupani maina eseese.

"O le faʻamuamua i le malo o Sawant i aso nei o loʻo vaʻaia i poloaiga talu ai nei mo le Faʻatonu o Mines and Geology, faʻatagaina le felauaiga ma le auina atu o oloa uʻamea seʻia oʻo ia Iulai 31, 2020, faʻatatau tonu i le au lisi ma le aufaioloa o loʻo i ai konekarate vaʻaia. ma Saina,” o le tusi lea i le Ofisa o le Palemia.


Taimi meli: Iul-29-2020