E fa'afefea ona fai le galuega e tetee atu i le corrosion o le pa'u mafiafia e leai se aoga?

Le fa'aogaina lautele omafiafia puipui faagaau e leai se sulue tatau ona faia le galuega e tetee atu i le corrosion ma anti-ele togafitiga talafeagai.O le galuega lautele anti-corrosion ua vaevaeina i ni faiga se tolu:

1. Anti-ele togafitiga o paipa.

Aʻo leʻi valiina, e tatau ona faʻamamaina le pito i luga ole paipa mai le suauu, slag, 'ele, ma le pefu zinc.Ole tulaga lelei ole oloa ole Sa2.5.

2. A maeʻa le togafitiga o le anti-rust i luga o le paipa, faʻaaoga le pito i luga, ma le va i le va oi latou e le tatau ona sili atu i le 8 itula.Pe a faʻaogaina le pito i luga, e tatau ona mago le pito i lalo ma o le pito i luga e tatau ona toniga, lapotopoto ma leai ni mea faʻapipiʻi ma le ea.O itu uma e lua o le paipa e le tatau ona fufulu i totonu ole va ole 150 ~ 250mm.

3. A maeʻa ona mago ma faʻamalosi le pito i luga, faʻapipiʻi le vali ma fusi le ie fiberglass, ma le va i le va o le pito i luga ma le vali e le tatau ona sili atu i le 24 itula.

Ta'e o paipa u'amea mafiafia puipui:

I le faagasologa atoa o le talosaga o le mafiafia-pa puipui seamless paipa, o luga o nisi taimi fetaiai transverse ta'e.E tele mafuaaga mo lenei mea.O le a ou avatu ia te oe se auiliiliga auiliili i lalo.

Afai o le pa'u mafiafia seamless faagaau e itiiti deformed i le faagasologa atoa gaogao, o le i totonu ma fafo luga o le a mafua ai le mamafa faaopoopo i le toso totonu compressive.I le taimi nei, ona o le le lelei o le deformation permeability, o le faʻalauteleina o le faʻalauteleina o le pito i fafo e sili atu nai lo le pito i totonu, o le mea lea o le pito i fafo o le a mafua ai le faʻalavelave faʻapipiʻi faaopoopo, ma o le pito i totonu o le a mafua ai le faʻalavelave mamafa.Afai o le faʻamalosi faʻaopoopo i luga o le pito i totonu o loʻo i ai se aafiaga tele, e mafai ona faʻapipiʻi faʻatasi le faʻalavelave faʻalavelave ma le faʻalavelave alualu i luma, lea o le a sili atu i le malosi faʻamalosi o le paʻu uʻamea mafiafia, e mafua ai le taʻeina o le totonu. luga.

I lalo o le faʻatulagaina o tulaga faʻainisinia, faʻaitiitia le tele o mea taua o le faʻaleagaina o palasitisi i le taimi o le gaosiga ma le faʻagasologa o paipa uʻamea mafiafia puipui o le a faʻateleina ai le avanoa o taʻei transverse totonu.O le mea lea, i le gaosiga o le mafiafia-pa puipui seamless tubes, le uiga quenching.E taua tele le aveese o le brittleness alkaline.

I le faaopoopo atu i le faʻaopoopoga o le radial stress, o loʻo i ai se faʻaopoopoga faʻamaʻi faʻamalosi i le taimi atoa o le faʻagasologa o le siiina.O ta'eta'e umi e mafua mai i le fa'aopoopoina o le fa'avevesi fa'avevela fa'aoso fa'aoso a'o ga'o.


Taimi meli: Oke-25-2022