Folasaga o le IPN8710 ma le 2/3 PE Coating

IPN8710 anticorrosive Coating paipa uamea.

Firtly, e ala i aliphatic polyurethane prepolymer ma maualuga-lelei resin epoxy, pigments, faaopoopo, solvents.Faʻapitoa i meaʻai, mea inu vai, faʻafesoʻotaʻi e le ShuPeiShui pipelines, pala i luga o le vai vai.

Lona lua, o le faatinoga

O le vali mo le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga polymer interpenetrating, polymerization i le vevela o le potu, lua fesoʻotaʻiga e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le tasi i le isi, o le tasi i le isi o loʻo i ai se aʻafiaga galulue faʻatasi, faʻapipiʻiina e le oona, maualuga malosi ma maualalo le viscosity, o se ituaiga o pipii malosi, malosi maualuga, aʻafiaga tetee. , hydrolysis teteʻe, corrosion teteʻe ma vai tetee, tau tetee e sili ona lelei fou anticorrosive coating, ma ele talosaga aveesea e le maualuga, i luga o le pito i luga o le fausaga o paipa uʻamea faʻaaogaina i - 20 ~ 120fua vevela.

O le faʻapipiʻiina o loʻo i ai se faʻapipiʻiina faigofie, leai se faʻaleagaina, aʻafiaga o le teteʻe ma le lelei o le teteʻe i le punou o le faʻatinoga o faʻatinoga, maualuga le vevela, ma isi.

2/3PE anticorrosive ufiufi paipa uamea

Lona lua, o uiga ma USES:

O le tuʻufaʻatasia o le vali epoxy resin, malosi faʻainisinia maualuga, faʻapipiʻi laʻau tetele, tetee atu i le tafia ma vailaʻau vailaʻau faʻamaʻi i uiga o le vai, microbial teteʻe, teteʻe i aʻa o le laau, o se faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi maualuga, o le oloa e iai. lelei le tetee atu i kemikolo, tetee i le vai.

E fa'atatau i le suau'u, kesi, paipa vai, vai, kesi, paipa, suau'u fa'amamaina, vaila'au vaila'au, otaota otaota masini ma paipa pala, i luga o le matafaga suau'u vili tulaga ma va'a i lalo vai pala ma lalo o le eleele, pala o meafaigaluega.


Taimi meli: Aukuso-24-2021