Uamea ma uamea nofoaga vevela

1. O Oketopa 21, o le po o fefaʻatauaʻiga o lanu uliuli na faʻateleina ma faʻaititia pe a faʻatusatusa i le tau tapunia o le aso fefaʻatauaʻiga talu ai.Faatasi ai ma i latou, o filo na paʻu i lalo 0.2%, vevela vevela na siitia 1.63%, coking koale pa'ū 0.23%, coke siitia 3.14%, ma uʻamea uʻamea 3.46%.

2. Fa'amaumauga o tupe fa'afaigaluega mo le atina'eina o fanua mo 31 itumalo i le kuata muamua e tolu ua fa'asa'oloto!O le faatupulaia o nofoaga e 17 na sili atu i le atunuu atoa.

3.China Federation of Industrial Economics: E tatau ona faʻaitiitia le suauʻu ma faʻateleina le gaosiga ma fetuunai le fausaga o fale gaosi oloa.

4.Jiang Yi, sui faatonu o le System Reform Department of the National Development and Reform Commission: O le a faaauau pea ona matou galulue faatasi ma matagaluega talafeagai e faamalosia le mataituina ma le auiliiliga o tau o oloa.

5. O le Jiangxi Development and Reform Commission, o le Jiangxi Provincial Department of Industry and Information Technology, ma le Setete Grid Jiangxi Electric Power Co., Ltd. na tuʻuina atu faʻatasi se fuafuaga faʻasolosolo mo atinaʻe maualuga-malosi i le Itumalo o Jiangxi.O le tele o fale u'amea i le lotoifale ua maua fa'amatalaga o le fa'aitiitia o le eletise.

6.Due i le tulaga o loʻo i ai nei le malosi tuʻuina atu, Guizhou Steel Plant's power rationing ua toe faʻaleleia.

7. O le Ofisa o Fuainumera Fa'amaumauga a le Atunu'u na tu'uina atu le gaosiga o le uamea e ala i itumalo ma 'a'ai i le salafa o le atunu'u ia Setema, ma pa'u malosi le gaosiga o itumalo ta'itasi.


Taimi meli: Nov-23-2021