O tau o u'amea mo taimi pupuu e ono fa'aauau pea ona si'itia

I le aso 1 o Mati, na siitia ai le tau o maketi uamea i totonu o le atunuu, ma o le tau o le fale gaosi oloa o Tangshan masani na siitia i le 50 i le 4,600 yuan / tone.I aso nei, o le maketi i le lumanaʻi uliuli na siʻitia malosi, o le maketi faʻatauvaʻa na mulimulitaʻia, o lagona o maketi sa lelei, ma le mamafa o fefaʻatauaiga.

I le Macroscopically, o le PMI gaosiga a Saina na 50.2% ia Fepuari, i luga ole 0.1 pasene mai le masina talu ai;o le faʻasologa o galuega faufale pisinisi e 57.6%, i luga 2.2 pasene mai le masina talu ai, ma o faʻamaumauga lelei na faʻateleina ai le mautinoa o maketi.

O le mea autu, i le faaiuga o le Olimipeka o le Taumalulu, ua tatalaina le gaosiga, ae ua faʻatapulaʻaina le toe faʻaleleia.Ia Mati, o nofoaga faufale pito i lalo o le a toe amata galuega, ma o le manaʻoga mo uʻamea o le a maualuga tele.

O le lumana'i uliuli o aso nei na si'itia malosi, o le tau o maketi sa tulitatao ma le malosi, o le tulaga tau fefa'ataua'iga sa lelei, ma o le aofa'i o fefa'ataua'iga na manino lava le mamafa.O lo'o fa'amoemoe o le a fa'aauau pea le si'itia o tau o u'amea i totonu o le atunu'u i se taimi pu'upu'u.


Taimi meli: Mati-02-2022