Saosaoa o le toe amataina o le galuega, talitonuina i tau o uamea

Saosaoa o le toe amataina o galuega, talitonuina ifauina paipa uamea tau

Na faʻamalosia e le faʻalauiloaina o le tele o fuafuaga faʻafaigaluega i itumalo ma taulaga i le salafa o le atunuʻu, o faʻalapotopotoga faʻapitoa e pei o le fausiaina, mea fau fale, uʻamea, koale, ma uʻamea e le faʻaogaina na faʻaauau pea ona lauiloa i le maketi A-share.Peita'i, o lo'o fe'ese'esea'i le tau o mea mata'utia i luga a'e.Fai mai le au fai maketi ma tagata suʻesuʻe i totonu o le taʻamilosaga faʻataʻamilomilo e faʻapea mai le toe faʻafouina o galuega, o le fausiaina o le uamea e matua malosi lava.

O tagata fai maketi e masani ona talitonu e ui lava e lelei le vaʻaiga macro, mai nisi o faʻamaumauga maualuga, ae o loʻo umi se taimi aʻo leʻi amataina atoa le gaosiga ma toe amata ona o le aʻafiaga o le faʻamaʻi.E vaivai le mana'oga mo le tele o oloa gaosi oloa, ma ua o'o i se tulaga maualuga fou.

O faʻamatalaga lata mai mai le lala sooupu o loʻo faʻaalia ai ua paʻu tau sima i Henan, Guangxi ma isi nofoaga.Na fa'ailoa mai e le Conch Cement le fa'aitiitia o tau o le sima.

I le faʻatusatusaina o le tautala, o le manaʻoga mo le fausiaina o le uamea e masani ona amata, ma o le tulaga o loʻo i ai nei o le toe amataina o nofoaga faufale i totonu o taulaga e pei o Hangzhou i Sasaʻe Saina e sili atu.

E tusa ai ma lenei mea, o le aofaʻi o fefaʻatauaiga uʻamea faufale ua faʻateleina.Huachuang Securities 'au suʻesuʻega uʻamea faʻalauiloa mai le amataga o Mati, le malo's le tele o fefa'atauaiga o mea faufale ua fa'atupula'ia mo le taimi muamua, ma ua toe fo'i i le tusa ma le 1/3 i lalo o tulaga masani..

E talitonu le au suʻesuʻe faʻalapotopotoga o le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o atinaʻe tetele a le atunuʻu i lenei tausaga o le a sili atu nai lo faʻamoemoega, ma o le a fesoasoani foi le faʻafaigaluegaina o fale, ma mafua ai le malosi o le manaʻoga mo le fausiaina o uamea e pei o le rebar.


Taimi meli: Mati-26-2020