Mana'oga fa'apitoa mo le tulilima u'amea

O le curvature radius otulilima uamea uameae tatau ona pulea.Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le umi o le radius e 1.5D, o le laina ole curvature e tatau ona i totonu ole faʻapalepale manaʻomia.

 

Talu ai o le tele o nei paipa paipa e faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina, ina ia faʻaleleia atili le lelei o le uʻamea, o pito e liua i totonu o vaʻa, faʻatasi ai ma se tulimanu ma se pito.O lenei manaʻoga e faʻamaoni foi.O loʻo i ai aiaiga i luga o le mafiafia o le pito, o le tulimanu ma le vaʻaiga o le eseesega, ma e tele naua faʻasologa faʻasolosolo nai lo paipa.O le lelei o luga ma mea faʻainisinia o le tulilima e tutusa lelei ma paipa.Mo le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina, o mea o le sila e tatau ona tutusa ma le paipa faʻafesoʻotaʻi.

 

  1. Talu ai o le tele o mea faʻapipiʻi paipa e faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina, ina ia faʻaleleia le lelei o le uʻamea, o pito e liua i totonu o vaʻa, faʻatasi ai ma se tulimanu ma se pito.O lenei manaʻoga e faʻamaoni foi.O loʻo i ai tulafono faʻatonutonu i luga o le mafiafia o le pito, o le tulimanu ma le vaʻaia o le vaʻaiga.O le lelei o luga ma mea tau masini e tutusa lelei ma paipa.Mo le faʻaogaina o le uʻamea, o le uʻamea uʻamea o paipa faʻapipiʻi ma paipa fesoʻotaʻi e tutusa.

 

  1. O lona uiga, o paipa uma e tatau ona faʻaogaina i luga o togafitiga, ma o le fua o le uʻamea uʻamea i luga o totonu ma fafo e tatau ona faʻafefe e ala i le fana, ona faʻapipiʻi lea i le vali faʻafefe.Ole mea lea mo mana'oga i fafo.E le gata i lea, i Saina, e faafaigofie ai foi felauaiga ma puipuia ai le pala ma le oxidation.

 

  1. O lona uiga, o manaoga mo le afifiina.Mo mea laiti paipa, e pei o le auina atu i fafo, pusa laupapa e tatau ona faia, e tusa ma le 1 mita kupita.Ua fa'atonuina o le numera o tulilima i totonu o ia pusa e le mafai ona sili atu i le 1 tone.O le tulaga faʻatagaina suti, o lona uiga, seti tetele ma seti laiti, ae o le mamafa atoa e le mafai ona sili atu i le 1 tone.Mo vaega tetele y, e manaʻomia se afifi e tasi.

Taimi meli: Iul-18-2022