Le lelei ma le le lelei o le LSAW Steel Pipe

Tulaga lelei o lsaw paipa uamea
E mafai ona faʻaumatia le fausaga faʻapipiʻi, faʻamamaina le saito o le uamea, ma faʻaumatia le faaletonu o le microstructure, ina ia mafiafia le fausaga uʻamea ma faʻaleleia mea faʻainisinia.O lenei faʻaleleia atili e faʻaalia i le taʻavale taʻavale, ina ia le toe avea le paipa uʻamea lsaw o se tino isotropic i se tulaga patino;ma'i, ta'eta'e ma le matala faia i le taimi o le sasaa e mafai foi ona uelo i lalo o le vevela maualuga ma le mamafa.

Le lelei o paipa uamea lsaw
1. Fa'alavelave fa'aletonu e mafua mai i le fa'amalieina le tutusa.O le fa'aletonu o lo'o totoe o le fa'alavelave lea o le paleni fa'aletino i totonu e aunoa ma se malosi mai fafo.Uamea ta'avale vevela o vaega eseese o lo'o iai se fa'amamafa o totoe.O le tele o le vaega tele o le uamea lautele, o le sili atu lea o le mamafa o totoe.E ui lava o le mamafa o totoe e paleni le tagata lava ia, ae o loʻo i ai pea se aafiaga i le faʻatinoina o vaega uʻamea i lalo o malosiaga i fafo.Mo se faʻataʻitaʻiga, atonu e iai ni aʻafiaga leaga i le faʻaleagaina, mautu, ma le vaivai.

2. A maeʻa le faʻapipiʻiina, o mea faʻapipiʻi e le o ni metallic i totonu o le paipa uamea lsaw o loʻo faʻapipiʻiina i fasi pepa manifinifi, ma e tupu ai le faʻalavelave faʻafuaseʻi.O le delamination e matua fa'aleagaina ai meatotino o le paipa u'amea lsaw i le itu mafiafia, ma e ono fa'aitiitia i le su'isu'i.E tupu le masae o le Interlaminar.O le galu fa'apitonu'u e mafua mai i le fa'aitiitia o le uelo e masani ona o'o atu i le tele o taimi i le fua o le fua, lea e sili atu le tele nai lo le mamafa e mafua mai i le uta.


Taimi meli: Iuni-08-2022