O le uamea i le lumanaʻi na paʻu malosi, ma le tau o le sila na fesuisuiai vaivai

I le aso 17 o Ianuari, o le tele o maketi uʻamea i totonu o le atunuʻu na pa'ū laʻititi, ma o le tau o le fale gaosi oloa o Tangshan masani na pa'ū i le 20 i le 4360 yuan / ton.O le maketi uamea a Tangshan sa lanu meamata i le faaiuga o le vaiaso, ma o le lumanaʻi uliuli na paʻu malosi i aso nei.O lagona o maketi na liliu mai le bullish i le bearish.Faatasi ai ma le toe foi mai o tagata faufale, o le manaoga na atili faaitiitia.

I le aso 17, o le malosi autu o le siʻosiʻomaga i le lumanaʻi na pa'ū malosi, o le tau tapunia o le 4553, i lalo o le 2.04%, o le DIF na agai i lalo i le DEA, ma o le RSI laina tolu laina i le 52-57, o loʻo tamoe i le va o le ogatotonu ma le. ala pito i luga ole Bollinger Band.

I tulaga o uamea: Mai ia Ianuari ia Tesema 2021, o le u'amea u'amea a Saina o le 1,032.79 miliona tone, o le fa'aitiitia o le 3.0% i lea tausaga ma lea tausaga.Ia Tesema, o le averesi o le gaosiga i aso taitasi o le uamea mama i Saina e 2.78 miliona tone, o le masina-i-masina siitaga o le 20.3%.O le gaosiga o le uamea mama i aso taitasi ia Ianuari o loʻo faʻamoemoe e paʻu i lea masina ma lea masina ona o le gau ma le faʻaititia o le ogaumu eletise.

I lalo ifo: Ia Tesema 2021, na faʻaauau pea ona malulu le maketi o fanua.O le faʻatauga o fale faʻapisinisi na pa'ū i le 15.6% i lea tausaga ma lea tausaga, ma faʻatau fale faʻatau paʻu i le 13.9% i lea tausaga ma lea tausaga.I le taimi lava e tasi, o le tuputupu aʻe o atinaʻe tetele ma fale gaosi oloa na faʻaitiitia foi.

I le aotelega, o mea e pei o le faateleina o le mamafa o le tamaoaiga i totonu o le atunuu ma le tapunia sosoo o nofoaga faufale pito i lalo e lata ane i le Spring Festival ua mafua ai le vaivai o lagona o maketi, atili paʻu i le manaoga moni mo le uamea, faʻateleina faʻaputuga o oloa, ma le vaivai tau o le uamea.


Taimi meli: Ian-18-2022