Ole taimi fa'atapula'a ole gaosiga ole u'amea e liu mumu

I le aso 23 o Mati, na fefiloi ai le maketi u'amea i totonu o le atunu'u, ma o le tau o le fale gaosi oloa o Tangshan na siitia i le 30 i le 4,750 yuan/ton.I tulaga tau fefa'ataua'iga, o le mana'oga fa'amau na fa'atumau i le amataga o fefa'ataua'iga.Faatasi ai ma le toe faʻaleleia o sisi i le lumanaʻi, o suʻesuʻega i le aoauli na lelei, ma faʻaleleia atili le fefaʻatauaiga.

I le aso 23, o le tau tapunia o le konekarate autu autu o le 4983, i luga 1.03%, o le DIF ma le DEA o loʻo faʻapipiʻiina, ma o le RSI laina tolu laina i le 56-65, o loʻo tamoe i le va o le ogatotonu ma le pito i luga o le nofoaafi o Bollinger. Fa'aili.

O le faʻateleina o le faʻamaʻi puipuia ma le pulea i le tele o nofoaga i Saina e le gata ina aʻafia ai le manaʻoga mo le maketi uʻamea, ae o nai afi faʻafefe i Shandong, Hebei Tangshan ma isi nofoaga ua faʻaitiitia ai le gaosiga ona o le faʻalavelaveina o nisi o suauu mata e ulufale atu i le fale gaosimea.I le taimi nei, o le tuʻuina atu ma le manaʻoga o le maketi uʻamea e vaivai, ma o le tau o le uʻamea puupuu e ono faʻaauau pea ona fesuisuiai.


Taimi meli: Mati-24-2022