Classification le karolo ea tubing

1.Tubingkarohano

Li-tubing li ka aroloa ka li-tubing (NU), li-tubing tse ferekanyang (EU) le li-tubing tse kopanetsoeng ka kakaretso.Flat e bolela pheletso ea phaephe ea polokelo ea oli ntle le ho khoele ka kotloloho ho tenya le ho tlisa likhokahano.Ho ferekanngoa ha li-tubing ho bolela ka mor'a hore liphaephe tse peli li fele ka ho ferekana ka ntle, ebe li kopanya le ho tlisa li-couplings.Kakaretso ea li-tubing tse kopaneng li bolela ka khoele ea koloi e ferekaneng ka lehlakoreng le leng ka koloing ka ntle ho khoele e teteaneng, e se nang likhokahano tse tobileng.

Karolo ea 2.Tubing

① ho ntša oli le khase: ho raha sekontiri sa oli le khase ebe se kenngoa ka pompong ea casing ea oli ho ntša oli le khase holimo.

② metsi: Ha khatello e tlaase e sa lekana, ka har'a tubing ho ea metsing a seliba.

③ ente ea mouoane: ts'ebetsong ea ho khutlisa mocheso o boima oa oli, ts'ebeliso ea li-tubing tse kenang ka tlas'a metsi.

④ acidizing le fracturing: Ha nako e ntse e ea ho cheka liliba tsa oli le khase kapa molemong oa ho ntlafatsa chai, hoa hlokahala ho kenya acidization ea polokelo le mecha ea litaba e robehileng kapa e phekotsoeng, 'me mokhoa o phekotsoeng o tsamaisoa ka liphaephe.


Nako ea poso: Jan-17-2020