Nā lula maʻamau no ka hoʻokomo ʻana i ka paipu kila carbon

ʻO ke kau ʻana opaipu kila kalaponapono e hoʻokō i nā kūlana penei:

1. Ua kūpono ka ʻike ʻenehana pili i ka pipeline a hoʻokō i nā koi hoʻonohonoho;
2. E hoʻohana i ka mechanical alignment e hoʻohui me ka pipeline a hoʻoponopono;
3. Nā kaʻina hana pili pono e hoʻopau ʻia ma mua o ka hoʻokomo ʻana i ka pipeline, e like me ka hoʻomaʻemaʻe, degreasing, anti-corrosion kūloko, lining, etc.
4. Loaʻa i nā ʻāpana paipu a me nā kākoʻo paipu ka ʻike kūpono a loaʻa nā palapala ʻenehana kūpono;

5. E nānā inā pololei nā paipu paipu, nā paipu, nā valve, a me nā mea ʻē aʻe e like me nā palapala hoʻolālā, a hoʻomaʻemaʻe i ka ʻōpala o loko;i ka wā e loaʻa ai i nā palapala hoʻolālā nā koi hoʻomaʻemaʻe kūikawā no ka loko o ka pipeline, ua kūpono kona maikaʻi i nā koi o nā palapala hoʻolālā.

ʻO ka slope a me ke kuhikuhi o ka pipeline e kūpono i nā koi hoʻolālā.Hiki ke hoʻololi ʻia ka slope paipu e ke kiʻekiʻe o ka hoʻonohonoho ʻana o ka bracket a i ʻole ka pā metala ma lalo o ka bracket, a hiki ke hoʻohana ʻia ka boom bolt e hoʻoponopono.E hoʻopili ʻia ka pā hope me nā ʻāpana i hoʻopili ʻia a i ʻole ka hale kila, ʻaʻole e hoʻopili ʻia ma waena o ka paipu a me ke kākoʻo.

Ke hoʻopili ʻia ka paipu hoʻoheheʻe pololei i ka paipu nui, pono e hoʻohuli iki ʻia me ke ala kahe o ka mea waena.

Pono e hoʻonoho ʻia nā flanges a me nā ʻāpana hoʻohui ʻē aʻe ma nā wahi maʻalahi ka mālama ʻana, ʻaʻole hiki ke hoʻopili ʻia i nā paia, nā papahele a me nā kākoʻo paipu.

Pono e nānā pono ʻia nā paipu degreased, nā paipu paipu a me nā kiwi ma mua o ka hoʻokomo ʻana, a ʻaʻohe mea ʻokoʻa ma ka ʻaoʻao o loko a me waho.

Inā loaʻa ka ʻōpala, pono e hoʻomaʻemaʻe hou ʻia, a hoʻokomo i loko o ka hoʻokomo ʻana ma hope o ka hala ʻana o ka nānā.ʻO nā mea hana a me nā mea ana i hoʻohanaʻia i ka hoʻokomoʻiaʻana o ka pipeline degreasing pono e hoʻopauʻia e like me nā koi o nā'āpana.ʻO nā mīkina lima, nā lole holoʻokoʻa a me nā mea pale ʻē aʻe i hoʻohana ʻia e nā mea hoʻohana pono ʻole ka ʻaila.

I ka hoʻokomo ʻana i nā paipu i kanu ʻia, pono e lawe ʻia nā ana hoʻokahe i ka wā e hōʻiliʻili ai ka wai lepo a i ʻole nā ​​ʻauwaha paipu.Ma hope o ka hoʻāʻo ʻana a me ka anti-corrosion o ka pipeline ma lalo o ka honua, pono e hoʻokō ʻia ka ʻae ʻana i nā hana huna i ka wā hiki loa, pono e hoʻopiha ʻia nā moʻolelo o nā hana huna, hoʻihoʻi ʻia i ka manawa, a hoʻopaʻa ʻia i nā papa.

Pono e hoʻohui ʻia ka pahu a i ʻole ka culvert pale i ka wā e hele ai ka paipu ma nā papahele, nā paia, nā ʻauwaʻa a i ʻole nā ​​hale ʻē aʻe.ʻAʻole pono e wili ʻia ka paipu i loko o ka pahu.ʻAʻole e emi ka lōʻihi o ka ʻūhā pā ma mua o ka mānoanoa o ka pā.Pono ke kiʻekiʻe o ka pahu papahele ma 50mm ma mua o ka papahele.Pono ka paipu ma ka hale i nā poʻohiwi wai a me nā pāpale ua.Hiki ke hoʻopiha ʻia nā ʻāpana paipu a me nā pahu me nā mea hiki ʻole ke puhi.

Pono e hoʻokomo ʻia nā mika, nā ʻauwaʻa kaomi, nā kahe kahe, nā keʻena hoʻoponopono, nā pā orifice kahe, nā pahu thermometer a me nā mea hana ʻē aʻe e pili ana i ka pipeline i ka manawa like me ka pipeline, a pono e hoʻokō i nā lula kūpono no ka hoʻokomo ʻana i nā mea kani.

E hoʻouka i nā hōʻailona hoʻonui pipeline, nā helu ana hoʻonui creep a me ka nānā ʻana i nā ʻāpana paipu e like me nā palapala hoʻolālā a me nā kikoʻī e ʻae ʻia.

Pono e hana ʻia ka lāʻau anti-corrosion ma luna o nā paipu kila i kanu ʻia ma mua o ka hoʻokomo ʻana, a pono e nānā ʻia ka mālama anti-corrosion i ka wā o ka hoʻokomo ʻana a me ka lawe ʻana.Ma hope o ka loaʻa ʻana o ka hoʻāʻo ʻana o ka pipeline pressure, pono e hoʻokō ʻia ka mālama anti-corrosion ma ka weld seam.

ʻO nā hoʻonohonoho, kiʻekiʻe, spacing a me nā ʻāpana hoʻonohonoho ʻē aʻe o ka pipeline pono e hoʻokō me nā kikoʻī hoʻolālā, a ʻaʻole pono ka deviation ma mua o nā lula.


Ka manawa hoʻouna: Sep-11-2023