Grunnkrav til korrosiv konstruksjon av sveisede stålrør

1. Bearbeidede komponenter og ferdige produkter skal ikke deponeres eksternt før de er akseptert av erfaring.

2. Gradene på den ytre overflaten avsveiset stålrør, sveisehud, sveiseknotter, sprut, støv og avleiringer osv. bør rengjøres før du fjerner rust, og løs oksidbelegg og tykt rustlag bør fjernes samtidig.

3. Hvis det er olje og fett på overflaten av sveiset stålrør, bør det rengjøres før rustfjerning.Hvis det er oljeflekker og fett på bare en del av området, er delvis deponeringsmetoder vanligvis valgfrie;hvis det er store områder eller alle områder, kan du velge løsemiddel eller varm alkali for rengjøring.

4. Når det er syrer, alkalier og salter på overflaten av det sveisede stålrøret, kan du velge å vaske dem av med varmt vann eller damp.Man bør imidlertid være oppmerksom på deponering av avløpsvann, som ikke kan forårsake miljøforurensning.

5. Noen nyrullede rustfrie stålrør er belagt med herdende maling for å unngå rust under kortvarig lagring og transport.De rustfrie stålrørene belagt med herdende maling skal deponeres i henhold til spesifikke forhold.Hvis herdende maling er et to-komponent belegg herdet av et herdemiddel, og belegget er i utgangspunktet intakt, kan det behandles med smergelduk, rustfritt stålrør fløyel eller lett utbrudd, og støvet kan fjernes, og deretter neste byggetrinn.

6. Belegget for herding av primeren eller vanlig primer på den ytre overflaten av sveiset stålrør bestemmes vanligvis i henhold til statusen til belegget og neste støttemaling.Alt som ikke kan brukes til ytterligere belegg eller påvirker vedheften til neste belegg, bør fjernes i sin helhet.


Innleggstid: Jan-03-2020