Leveringslengde på rustfritt stålrør

Leveringslengden på rustfritt stålrør kalles også lengden som brukeren ønsker eller lengden på kontrakten.Det er flere regler for leveringslengde i spesifikasjonen:

A. Normal lengde (også kjent som ikke-fast lengde): Ethvert rør av rustfritt stål hvis lengde er innenfor lengdeskalaen til spesifikasjonen og uten en fast lengdeforespørsel kalles normal lengde.For eksempel, strukturelle rørspesifikasjonsregler: varmvalset (eltet, utvidet) stålrør 3000mm~12000mm;kaldtrukket (valset) stålrør 2000mm~10500mm.

B. Kutt-til-lengde lengde: Kutt-til-lengde lengde bør være innenfor vanlig lengdeskala, som etterspørres i kontrakt En fast lengdespesifikasjon.I praksis er det imidlertid umulig å sikre at lengden med fast lengde er bestemt.Derfor er den positive feilverdien som regelen for fast lengdelengde tillatt i spesifikasjonen.

C. Lengde på flere fot: Lengden på flere fot skal være innenfor den vanlige lengdeskalaen.Kontrakten skal angi lengden på de enkle føttene og multiplene av den totale lengden (for eksempel 3000 mm×3, som er 3 multipler av 3000 mm, og den totale lengden er 9000 mm).I praksis bør den totale lengden legges til med en positiv feil på 20 mm, pluss en skjæremargin bør være igjen for hver enkelt linjallengde.Ta strukturelle rør som et eksempel, regelen er å la kuttegodtgjørelse: ytre diameter ≤159mm er 5~10mm;ytre diameter>159mm er 10~15mm.

D. Skalalengde: skalalengden på rustfritt stålrør er innenfor vanlig lengdeskala, når brukeren ber om det. Når en viss skalalengde er fastsatt, skal det angis i kontrakten.

Man ser at skalalengden er løsere enn kravene til fast lengde og dobbel lengde, men den er mye strengere enn den vanlige lengden, noe som også vil medføre en nedgang i avlingsgraden til produksjonsbedriften.Derfor er det rimelig at produksjonsselskapet hever prisen.Svingningen i prisøkningen er vanligvis rundt 4 % av basisprisen.


Innleggstid: mai-04-2021