Hvordan redusere tapet av sømløse stålrør?

Bruksområdet for sømløse stålrør (astm a106 stålrør) blir bredere og bredere.I hele prosessen med å bruke sømløse stålrør, hvordan skal folk holde nivået på sømløse stålrør uendret?

 

Forbedre glansen og den generelle slitestyrken til det sømløse stålrørets overflatelag, og forlenger dermed levetiden.Nøkkelen er at den kan forbedre integreringen med andre konvensjonelle metallmaterialer.På dette stadiet, for passivering av rustfritt stål av sømløse stålrør, er nøkkelen til å bruke kromat for passivering å øke en viss aktivering i tilfelle passivering.Etter passivering vil reagenser som klorid, ammoniumsulfat eller saltsyre føre til at kromatfilmen tykner.Når passiveringsmidlet inneholder klorid, kan det redusere grenseflatespenningen til stålkjeden, akselerere demulgeringsreaksjonen, forbedre den kjemiske poleringseffekten og gjøre belegget delikat og lyst.

 

Sømløse stålrør må ikke bare være oppmerksomme på den relevante produksjonsprosessen ved produksjon, men også sikre nøyaktigheten av midt- og senproduksjonsprosessering og tekniske løsninger, for å legge til dobbel beskyttelse til det ferdige produktet og det sømløse stålrøret.Stålrøret trenger ikke bare å forbedre kvaliteten i utseende, men har også blitt et råmateriale med sterk bearbeidingsevne på dette stadiet.

 

Forbedre lysbuenøyaktigheten til støpemaskinen for å forhindre overdreven grunnspenning på den heterogene siden i det innledende stadiet av kondens og unngå sprekker langs korngrensen.

Bruk metoden for å øke hastigheten på det smiende sømløse røret og utvide kjølevannstrømmen innenfor et visst område, øke vannstrømmen og senke temperaturen for å opprettholde tvungen kjøling.

Kontroller sammensetningen av stålkvaliteter strengt, spesielt når det gjelder kontroll av karbon- og vanninnhold.

Det sømløse røret forbedrer den elektromagnetiske induksjonsblandingen av det valsede stålet og kontrollerer overopphetingen av det smeltede stålet i trakten under 40°C.


Innleggstid: 16. november 2021