Forholdsregler ved vask av sømløse rør

Ved bearbeiding av sømløse rør i sømløse stålrørfabrikker brukes beising.Beising er en uunnværlig del av de fleste stålrør, men etter beising av sømløse stålrør er det også nødvendig med vannvask.

Forholdsregler ved vask av sømløse rør:

1. Når det sømløse røret er vasket, må det utføres i en rennende klarvannstank, for å unngå sekundær forurensning.Ved vask må det sømløse stålrøret være helt nedsenket i vann.På dette tidspunktet skal seilet løsnes og løftes opp og ned tre ganger Opp til fire ganger.

2. Når det sømløse røret vaskes med vann, er det nødvendig å rense vannet i stålrøret for å unngå vannkorrosjon og oksidasjon av stålrøret.Derfor er det svært nødvendig å behandle løsningsmidlet så snart som mulig.

3. Når det sømløse røret vaskes med vann, bør det bemerkes at det ikke kan krysse beisetanken for å unngå ulykker, skli eller falle ned i syretanken og bli korrodert av rester av saltsyre.

4. Når det sømløse røret vaskes med vann, må standarden for jernsaltinnhold kontrolleres innenfor et visst område, og den kan ikke overskride standarden, ellers kan det sømløse stålrøret bli skadet.


Innleggstid: Des-02-2022