O fa'atau u'amea a le aufaioloa Saina ua toe fa'asolosolo i luga i le fa'agesegese o mana'oga

O oloa tetele ua mae'a i le au faioloa Saina na fa'amutaina le 14 vaiaso o le fa'aauauina o le pa'u talu mai le fa'ai'uga o Mati o Iuni 19-24, e ui o le toe fa'aleleia e na'o le 61,400 tone po'o le na'o le 0.3% i le vaiaso, aemaise lava ona o le manaoga o le uamea i totonu o le atunu'u na fa'aalia ai le fa'agesegese. fa'atasi ai ma timuga mamafa na taia i Saute ma Sasa'e o Saina, a'o mill u'amea e le'i vave fa'amama le gaosiga.

O fa'aputuga o pa'u, uaea uaea, vili vevela, vili malulu, ma ipu fa'atauva'a i le au faioloa u'amea i totonu o taulaga e 132 o Saina na fa'aopoopoina i le 21.6 miliona tone ia Iuni 24, le aso faigaluega mulimuli a'o lumana'i Saina.'s Dragon Boat Festival i luga ole Iuni 25-26th.

I totonu o oloa u'amea tetele e lima, o fa'atauga o u'amea na si'itia i luga i le 110,800 tone po'o le 1% i le vaiaso i le 11.1 miliona tone, ma o le vaega sili lea o le lima, ona o le mana'omia mo le u'amea, o se oloa u'amea autu i nofoaga faufale sa tele. fa'asusu i timuga mamafa e le'i taofia i Sasa'e ma Sautesisifo Saina, e tusa ai ma fa'amatalaga maketi.

O a matou oka i vaiaso taitasi ua toeititi afa afa mai le maualuga o le 1.2 miliona tone i le amataga o Iuni i lalo ifo o le 650,000 tone i aso nei,o se ofisa mai se fale u'amea tele i Saina i Sasa'e, ma ta'utino mai o le fa'ailoga mo le faufale faufale na sili ona fa'aitiitia.

O lea ua oo mai le vaitau (vaivai), o le tulafono o le natura, lea e mulimuli (e mafaiaua le tau faasaga),o lana tala lea.


Taimi meli: Iul-28-2020