O tau o u'amea faufale na siitia ma pa'u ia Aperila

O le tau averesi o u'amea faufale na si'itia i luga ia Mati.E oʻo mai i le aso 31 o Mati, o le tau masani a le atunuʻu o rebar i totonu o taulaga tetele o le 5,076 yuan/ton, o le faʻaopoopoga o le masina i le masina e 208 yuan/ton.O tau i totonu o taulaga tetele e pei o Shanghai, Guangzhou ma Beijing na si'itia uma, faatasi ai ma tau toe fa'aleleia i totonu o 'a'ai e tolu na si'itia i le RMB 230/ton, RMB 160/ton ma le RMB 220/ton i lea masina ma lea masina.

Na fetaui Mati ma le taamilosaga toe amataina o le gaosiga, ma ua toe faʻaleleia le faʻaogaina o fale gaosi uʻamea.Ae ui i lea, ona o le faʻaauau pea o le faʻaitiitia o tupe maua o le gaosiga, o le potu mo le toe faʻaleleia o le fua faatatau o galuega e faʻatapulaʻaina.

A'afiaga i le maualalo o tupe maua, o le fa'atupulaia o le gaosiga o le u'amea ua matua maualalo lava nai lo le mea na fa'amoemoeina.

I le masina atoa o Aperila, o le faʻalavelave faʻavaomalo tulaga faʻavaomalo o loʻo i ai se aafiaga tele i oloa malosi, ma o le gaosiga ma le faʻatauga o tau o le fale gaosi oloa faufale o le a maualuga tele, lea o le a maua ai se lagolago malosi mo tau faufale.


Taimi meli: Apr-06-2022