Pipa fe'avea'i tu'ufa'atasi maualuga-omiga tiliva

O paipa tu'ufa'atasiga tu'ufa'atasi maualuga e tu'uina atu o se mea tu'ufa'atasi e faia'o se polymer e iai se malosi maualuga, maualuga le mamafa, pala, faʻafefeteina, faʻalavelave faʻalavelave, faʻamaʻi lelei, fetuutuunai lelei ma umi le ola o se paipa gaosi oloa suauu.Pipa fa'apipi'i fa'apipi'i maualuga e sau mai le fa'apa'au i totonu, fa'aleleia atili, o le puipui puipui i fafo.

Fausiaina fetuutuunai tu'ufa'atasiga maualuga-miomiga paipa mana'omia mea: polyethylene resin, fa'amalosia filo filo, fa'amalosia maea.Fetuuna'i tu'ufa'atasiga maualuga maualuga i totonu o le suau'u paipa e tusa ai ma le fa'amoemoega o paipa tu'ufa'atasi, kesi paipa tu'ufa'atasi, paipa tu'ufa'atasi vai, paipa tu'ufa'atasi ma tui ava malosi.Ma le faʻaaogaina o ituaiga eseese o le lautele eseese, o le mamafa o le mamafa ma le mafiafia o le puipui, o loʻo i ai ni eseesega.

O uiga fau o le fetuutuunai tu'ufa'atasiga maualuga-omiga paipa

1, fetuutuunai composite pressure pipeline e pei o paipa vaivai, e mafai ona fesuiaʻi malosiaga taʻitaʻia i le faagasologa moni o le faataatiaina, lelei faaitiitia geological faaletonu, geological gau, loess, gob mala e pei o le suauu ma kesi pipelines mo le faaleagaina.

2, fetuutuunai tu'ufa'atasi paipa gaosia e maualuga-voltage fa'asalalau pipelines, tasi umi e mana'omia e fuafua le umi o le paipa e tusa ai ma manaoga, umi e oo atu i le tele o kilomita, fa'apipi'i vave ma faigofie, fa'aitiitia le malosi o le galuega, fa'apuupuu le taamilosaga fau.

3, faʻaitiitia le pili o paipa uʻamea, totogifuapauina o asiasiga, totogi faʻaleleia, tau faʻaleagaina, e mafai ona lelei le tamaoaiga ma agafesootai.


Taimi meli: Oke-21-2019