Auala e aveese ai pisipisia i luga ole paipa ta'e

Auala e aveese ai pisipisia i luga o leta'e paipa mulimuli i laasaga o loʻo i lalo:
O le laasaga muamua o le faamamaina, e tatau ona tatou muamua suauʻu ta'e paipa luga suauu, palapala, gaʻo, ma nisi o mea e aveesea.
O le laasaga lona lua e masani lava acid, e masani lava ona tautala, e lua togafitiga pickling, o se vailaʻau togafitiga, o le isi auala togafitiga o le electrolysis, lea e mafai ona taulimaina i ni auala se lua o le suauu ta'ei luga o le faamamaina mama, ae o kemikolo pickling o se paipa anti-corrosion fua. .
O le laasaga lona tolu e manaʻomia e faʻaoga ai le meafaigaluega i luga o le paipa faʻafefeteina o le suauʻu ua faʻalelei, e ui o le aʻafiaga atonu e le lelei tele, ae o lenei faiga e taua tele.O le laasaga mulimuli o le faia lea o luga o le suauu ta'e paipa jet, e mafai e se tasi ona aveese nisi o le palapala, o le lona lua o le faia o le roughness o le suauu ta'e paipa sili atu tutusa.

Mo le suauu ta'e faagaau faaletonu ua faia i luga o le fogaeleele e tele, ae e mautinoa lava o loo i ai le tele o mafuaaga eseese, o le tulaga patino o le ta'e e ese, e masani ona maua faaletonu mo ona foliga i luga o le suauu ta'e paipa e mafai ona tatou vaai i ai, o le mafuaaga autu mo. lona tulaga autu e ala i manatu nei.O le mea moni, mo le faagasologa o le gaosiga, o le tula'i mai o mea fa'amamago eseese o ana mea mata mo le u'amea u'amea vevela vaitau timuga po'o le taimi o le a maua ai e o'o atu i u'amea kasa anotusi o le lelei.I le faagasologa, o le ingot pe a vevela ona o le vevela o le ea bubbles e mu i totonu, o le a sili atu ona taʻe pe a uma le taʻavale, lea o le a faʻafeiloaʻi ai le suauu taʻe paipa e fai si manifinifi, mafiafia ma lapoa, o lona umi e amata mai taʻe, o mea nei. fa'atasi e ta'ua o le lauulu, o se fa'aletonu lea.O le mafuaʻaga la o le suauʻu i luga o le suauʻu taʻe faʻaletonu e tele, o lea e tatau ai ona tatou fofo.A maeʻa le faʻaogaina o paipa paipa, foliga mai e sili atu le lamolemole, sili atu ona matagofie.E ui lava ina uma le ele o le a le toe aafia ai le faʻaaogaina, ae afai tatou te faia muamua le galuega, o lea aua le faʻalavelave ai.Matou te faʻatau suauʻu taʻe paipa i totonu o le muamua e matauina e le o se malosi corrosion tetee, maua se olaga umi e le tatau ona filifili se oloa taʻe paipa suauu maualuga e mafai ona faaitiitia a tatou galuega i le lumanai le tele o faafitauli.


Taimi meli: Ian-11-2021