E faʻafefea ona faʻamasino le lelei o le faʻaogaina o paipa

Pipe insulation talosaga i le sosaiete i aso nei ua matua salalau i le tele o eria ua faia se sao taua, lea o le tulaga lelei o le uamea o le a masani ona maua ai tikeri eseese o aafiaga o le a tatau i le poloketi ona filifili lelei le lelei o le uamea e le masalomia le faia o le galuega faatino e maua ai se sao lelei i totonu. fa'alauiloa.

Le lelei le lelei o le uamea e foliga mai e maualuga le maualuga o le sila ma le faʻaogaina o loʻo faʻaalia i vaega nei, e mafai ona e filifilia lelei le sila:

1, uamea gaugau i totonu, o nisi gaosi oloa e maualuga tele ma le tulituliloaina o le lelei i le faagasologa o le gaosiga, i le aofaiga o le faaitiitia e tele naua, o le a mafua ai le uamea gaosia i le taimi o taʻavale gaugau, faia i luga o le tulaga o polyline eseese, o se pa'u taua. i le malosi o le uamea .

2, O luga o le paipa e foliga mai pitted luga, pe a faʻaaogaina mo le gaosiga o le paipa vaʻa pe a maeʻa le faʻaaogaina umi e mafai ona mafua ai le ofuina ma le masaesae ogaoga, o le a gaosia ai le faʻaogaina o le paipa.

3, O le ma'ila i luga pe a fa'aaogaina e fai ai paipa u'amea o lo'o i ai mea leaga, mea e le tutusa, ma mo masini fa'agaoioiga e faigofie tele, e foliga mai o mea leaga e utia le la'au ta'avale, e mafua ai ma'ila.

4, Fa'ailoga u'amea, lolomi e le fa'asalaina, lelei lelei paipa lelei, mea toniga, le mea e le tupu fa'aletonu Pe a lolomi, ma mea le tutusa O le uamea e faigofie ona skew mea tutupu i le taimi o lomitusi.

5, O le felafolafoaiga i totonu, pe a le tutusa mea uamea, uamea vevela le mautu pe ona o le leaga o meafaigaluega e mafua ai le tele o le vili, faia le paipa uʻamea pito i totonu le sili atu le fesuisuiai, e mafua ai ona faʻamalosia le malosi, faigofie ona malepe.


Taimi meli: Oke-30-2019