Fa'agaioiina Metotia o Faiga Paipa

E tele auala e fa'aogaina ai paipa.E toatele foi e auai i le lautele o masini ma mea faapena, o le auala sili ona masani ona faʻaaogaina o le faʻailoga, auala faʻapipiʻi, auala faʻapipiʻi taʻavale, auala taʻavale, faʻafefe Farani, faʻalauteleina, faʻapipiʻi auala, ma se tuʻufaʻatasiga o auala faʻaogaina.O le gaosiga o paipa o le faʻaogaina ma le faʻaogaina o le mamafa o le uʻamea o le tuufaatasiga o meaola.
O se fa'ata'ita'iga lea:
Faiga auala: ma swaging masini paipa pito po o se vaega e fesuiai faalautele, Neptune Casino pito i fafo e itiiti le masani rotary swaging masini ua, sooga ituaiga, roller.
Metotia fa'ailoga: I totonu o le punch core ma se pito fa'ai'opo o le fa'agaau e fa'alautele i le tele ma foliga mana'omia.
Metotia Roller: tu'u i totonu ole faagaau totonu, fa'atasi ai ma le pito i fafo o le ta'avale e tuleia mo le fa'aogaina o pito.
Metotia taʻavale: e masani lava e leai se mandrel, talafeagai mo faʻauʻu puipui mafiafia pito i totonu o le liʻo.
Faʻamau auala: E tolu auala e masani ona faʻaaogaina, o se auala e taʻua o le faʻalauteleina o le auala, o le isi auala e taʻua o le faʻailoga, ma le lona tolu o le auala e sili atu ona masani ai, 3-4 rollers ma lua faʻamaufaʻailoga, o se taʻavale fetuutuunai, faʻamautu suiga vaeluaga, fa'au'u mae'a o lo'o pi'opi'o.Fa'aoga lautele o lenei metotia, pe afai o le gaosiga o le spiral, o le curvature foi e faateleina.
Metotia fa'afefete: e tu'u le tasi i totonu o se paipa pa'u, fa'atasi ai ma le fa'apipi'iina o le tu'i pito i luga, o le fa'atupu o le fa'aputu;O le isi auala o le hydraulic bulge fausia, i le ogatotonu o le paipa tumu i le vai, o le foliga o le paipa e ala i le paʻu mamafa vai i le manaʻomia e pei ona matou faʻaogaina le gaosiga o le tele o le faʻaogaina o lenei metotia.


Taimi meli: Iul-27-2023