pabrik-01

Hunan Great Pipe Manufacturing Co., Ltd. minangka Produsèn profesional saka produk baja, kita wis nandur modhal enem pabrik saindhenging China, kang Hunan Great Pipe Co., Ltd., Hunan Longshengda Pipe Co., Ltd., Hebei mliginipun divisi steel Tube Manufacturing Group Co., Ltd., Guangzhou Juyi Pipe Co., Ltd, Cangzhou City Sined Pipe Group Co., Ltd. lan Liaoyang Xingde Steel Gedhe Pipe Plant. produk utama kita pipo casing pipe, ERW, SSAW, pipo LSAW karo kapasitas produksi 2,000,000MT saben taun. 

Hunan Great Pipe Co., Ltd wis loro garis produksi tingkat lanjutan 3PE pipe nutupi internasional, kang profesional 2PE produksi, 3PE, 2PP, 3PP, FBE anti-karat steel pipe, Kangge, produksi lan Processing saka semen mortir diantrekake steel pipe karat, polyurethane umpluk disarèkaké pipe, nalika produksi seri etilena kemul anti-karat, IPN8710 ngombé kemul anti-karat beracun, karat suhu dhuwur saka seri kemul organik, seri acrylic kemul anti-karat. perusahaan wis ibukutha kedhaftar saka 30 yuta lan dumunung ing distrik Yuhua, Langkawi City, Langkawi District. Iku basa produksi steel pipe spiral gedhe-ukuran Jawa Tengah lan China Kidul. Perusahaan wis liwati ISO9001: 2000 kualitas sertifikat sistem manajemen, ISO14001: 1996 sertifikat sistem manajemen lingkungan, lisènsi Manufaktur peralatan khusus lan standar liyane sertifikat, diadegaké sistem kontrol kualitas produk ketat, tekad bangunan dhuwur-ngasilaken, baja dhuwur-kinerja basa produksi, lan mboko sithik duwe teknologi produksi sawijining lan majeng kanggo ketemu karo kabutuhan luwih saka pelanggan lan ningkatake daya saing lengkap pasar.

pabrik-02
pabrik-03
pabrik-04

Ing mangsa, perusahaan bakal terus kanggo bakal menyang konsep " nggawe Nilai kanggo pelanggan " lan tenanan kerjo bareng karo kanca-kanca saka kabeh mlaku gesang. Kita cumadhang kanggo nggawe efforts liyane kanggo kerjasama long-term adhepan karo liyane kualitas lan kualitas baja pipo.