фабрички 01

Хунан Велики челични цевки Производство копродукции, Ltd, како професионален производител на челик, имаме инвестирано шест фабрики во Кина, кои се Хунан Велики челични цевки копродукции, Ltd, Хунан Longshengda челични цевки копродукции, Ltd., Хебеј Changfeng челични цевки производство група копродукции, Ltd, Guangzhou Juyi челични цевки копродукции, Ltd, Cangzhou Сити Sined челични цевки група копродукции, ООД. и Liaoyang Xingde Голем челични цевки фабрика. Нашите главни производи се Бесшевни челични цевки, ERW, SSAW, LSAW цевки со капацитет за производство на 2,000,000MT годишно. 

Хунан Велики челични цевки копродукции, Ltd, има два меѓународни производство напредно ниво 3PE цевка слој линии, која е професионална производство 2PE, 3PE, 2PP, 3PP, FBE анти-корозија челични цевки, пак, производство и преработка на цемент малтер наредени челични цевки корозија, полиуретанска пена погребан цевка, додека производството на етилен серија на анти-корозија слој, IPN8710 пиење токсични анти-корозија слој, висока температура корозија на органски облоги серија, акрилна серија на анти-корозија облоги. компанијата има регистрирано капитал од 30 милиони евра, а се наоѓа во Yuhua округ, Чангша, Хунан во покраината. Тоа е голем обем на производството база спирала челични цевки во Централна и Јужна Кина. Компанијата има положено ISO9001: 2000 за квалитет систем за сертификација за управување, ISO14001: 1996 управување со животната средина систем за сертификација, посебна дозвола опрема за производство и други стандарди за сертификација, воспостави строга контрола на квалитетот на производот, е посветена на градење на висок принос, со високи перформанси челик производствена база, и постепено се независни и напредна технологија на производство за да се исполнат повеќе потребите на клиентите и подобрување на сеопфатна конкурентноста на пазарот.

фабрички 02
фабрички 03
фабрички 04

Во иднина, компанијата ќе продолжи да се придржува кон концептот на " создавање вредност за клиенти " и искрено соработува со пријатели од сите сфери на животот. Ние сме подготвени да се направи повеќе напори за долгорочна соработка на едни со други со повеќе квалитетни и високо-квалитетни челични цевки.