E uiga i le 3PE anti-corrosion paipa uamea ufiufi auala pa'u

Mechanical pa'u 'ese'ese auala o le 3PE fa'apipi'i fa'ama'i
I le taimi nei, i le faagasologa o le tausiga o le paipa kesi, o le auala paʻu o le 3PE anti-corrosion coating o loʻo faʻatulagaina e faʻavae i luga o le auiliiliga o le fausaga ma le faʻaogaina o le faʻaogaina o le 3PE anti-corrosion coating [3-4].O le manatu autu o le vavae ese o le 3PE anti-corrosion coating o le paipa uʻamea o le fatuina lea o tulaga i fafo (e pei o le vevela vevela maualuga), faʻaumatia le pipii o fausaga tuʻufaʻatasia o le 3PE anti-corrosion coating, ma ausia le faʻamoemoe. o le fofoina o le paipa uamea.
I le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le 3PE anti-corrosion coating, o le paipa uʻamea e tatau ona faʻamafanafanaina i luga aʻe o le 200 ℃.Ae peitaʻi, afai e maualuga tele le vevela, o faʻafitauli nei o le a tupu: o le faʻamaloloina o le epoxy paʻu e vave tele, o le paʻu e le lava le faʻafefeteina, ma le faʻaogaina o ata tifaga e le lelei, lea o le a faʻaitiitia ai le malosi faʻapipiʻi i luga o le eleele. o le paipa uamea;a'o le'i fa'apipi'iina le mea fa'apipi'i, o le vaega fa'atinoga o le resini epoxy ua matua'i fa'aumatia., o se vaega po'o le leiloa atoa o le malosi o le fusifusia o vaila'au ma le fa'apipi'i;o le epoxy pa'u pa'u sintered e mafai ona fai sina coked, fa'aalia e pei o le fa'apogisa ma le samasama, e mafua ai le su'esu'eina o le pa'u o le pa'u.O le mea lea, pe a maualuga atu le vevela i fafo nai lo le 200 ℃, o le 3PE anti-corrosion coating e faigofie ona pa'u ese.
A maeʻa ona tanumia le paipa kesi, e manaʻomia le tipiina o le paipa tanumia ma faʻaleleia ona o manaʻoga o le inisinia faʻapitonuʻu;pe a manaʻomia le toe faʻaleleia o le kesi, e tatau ona faʻamalo muamua le lapisi anti-corrosion, ona mafai ai lea ona faʻatino isi gaioiga paipa.I le taimi nei, o le faʻagaioiina o le faʻaogaina o le 3PE anti-corrosion coating o paipa uʻamea kesi o le: saunia o le fausiaina, faʻauluina o paipa, togafitiga vevela, faʻamalo o le 3PE anti-corrosion coating, ma isi galuega faufale.

① Sauniuniga faufale
O sauniuniga faufale e masani lava ona aofia ai: tagata faufale ma nofoaga o loʻo i ai, faʻalavelave faʻafuaseʻi o paipa, togafitiga faʻavaivai, faʻaogaina lua, ma isi. .
② Togafitiga o paipa
Pipeline pretreatment e masani lava ona aofia ai: fuafuaina le lautele o paipa, faʻamamāina pito i fafo o le paipa, ma isi.
③ Togafitiga vevela
Fa'aaogā se sulu kasa acetylene e fa'avevela ai le paipa ua uma ona togafitia ile vevela maualuga.O le vevela o le afi o le tipi kesi e mafai ona oʻo atu i le 3000 ℃, ma o le 3PE anti-corrosion coating faʻaaogaina i luga o le paipa kesi e mafai ona liusuavai i luga atu o le 200 ℃.O le pipii o le ufiufi ua faʻaumatia.
④ Pa'u o le 3PE e fa'afefete ai le pala
Talu ai ua faʻaumatia le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le vevela, o se meafaigaluega faʻainisinia e pei o se spatula mafolafola poʻo se samala lima e mafai ona faʻaaogaina e paʻu ai le ufiufi mai le paipa.

⑤ Isi galuega faufale

A maeʻa ona paʻu ese le 3PE anti-corrosion coating, e tatau ona faʻataunuʻuina le tipiina ma le fesuiaiga o le paipa, uʻamea ma le faʻapipiʻiina o le paʻu fou.
Ole auala ole pa'u tusilima ole fa'aaogaina nei e telegese ma ole a'afiaga ole pa'u e averesi.Ona o le tapulaʻa o meafaigaluega faufale, e le maualuga le faʻaogaina o galuega, lea e aʻafia ai le faʻaleleia o faʻalavelave faʻafuaseʻi o le paipa kesi.O tapula'a o meafaigaluega faufale o lo'o atagia i: a.O le faʻatapulaʻaina o le vaega o le afi mumu o le kesi tipi fana e taʻitaʻia ai se vaega laʻititi o le paʻu ua faʻafefeteina e le kesi tipi faʻamafanafana togafitiga;e.Le tapula'a o le fetaui i le va o mea faigaluega e pei o suo mafolafola po'o samala lima ma le pito i fafo o le paipa lapotopoto E ta'ita'ia ai le lelei o le pa'u pa'u.
E ala i fuainumera o nofoaga faufale, na maua ai le taimi o le pa'u o le 3PE anti-corrosion coating i lalo o paipa eseese ma le tele o le vaega e pa'u ese.


Taimi meli: Oke-13-2022