le lelei o paipa uelo

Uila paipa uamea o loʻo faʻaauauina le gaosiga i luga o le initaneti, o le mafiafia o le mafiafia, o le tele o le iunite ma faʻamavaeina tupe teu faʻafaigaluega, o le itiiti ifo o le tamaoaiga ma le aoga.O le mafiafia o le puipui manifinifi, o le a fa'aitiitia le fua fa'atatau o mea e tu'uina atu.O le lelei ma le le lelei o le faagasologa o le oloa na filifili ai.

Fa'aletonu masani i luga ma le le lelei o paipa u'amea

1, Layered uamea (layered paipa uamea e faatatau i le puipui ua vaevaeina i ni vaega se lua o paipa uamea i luga o le vaega satauro, layered faaalia i luga o le paipa uamea ta'ei longitudinal. O nisi o le lotoifale concave po convex luga tuuina atu, uma i totonu ma fafo o le paipa, i totonu ma fafo uelo i luga o le fa'apalapala fa'afefete, fa'afefete pe pa'u pa'u).

2, kelu maʻila (faaga uamea o kelu maʻila e faasino i le faagaau uʻamea i le lotoifale i totonu ma fafo adhesion luga o le scabbing tele).

3, pu (pu uamea faagaau e faasino i le paipa uamea o le i ai o le lotoifale i pu GuanBi atoa).

4, uelo (tatala uʻamea paipa uamea e faasino i uʻamea paipa uʻamea o tongi umi po o vaega taʻei).

5, u'amea vae fa'apitonu'u (fa'alotoifale u'u paipa u'amea fa'asino i le fa'alotoifale u'u uamea paipa rendering luga).

6, uʻamea tootoo uʻamea tootoo (paipa uʻamea e faasino e aliali i luga o le paipa uamea e ala i le concave umi).

7, mafolafola uelo (mafolafola uʻamea paipa uʻamea e faasino i uʻamea luga ponaivi uʻamea rendering groove concave umi, o le i luga tutusa o se pito convex).

8, paipa fa'atasi fa'atasi (dislocation fa'apa'u uamea fa'asino i le u'amea paipa u'amea, na tupu le mea mata'utia o le tautevateva i luga ma lalo).


Taimi meli: Tes-09-2020