Sa'o Tube Metotia Fuaina umi

E tusa ai ma manaoga faatekinolosi o gaosi eseese, faagaau sa'o faiga fua umi ma le eseese o auala fua umi.E iai mea nei:
1, O le fuaina o le umi o le paluga
O le mataupu faavae o le: o le pito i fafo o tubes saʻo ua saunia e lua tumau umi o le grating, o le faaaogaina o le rodless cylinder tulia grating latalata tubes saʻo pito, faʻaaogaina le faʻalavelave malamalama e ausia ai le fua saʻo o le umi o le faagaau.
E iloga i le maualuga o le saʻo.Ae o le fua e taugata ma faigata ona tausia, o le aafiaga o le pefu ma vibration o se nofoaga maaleale tele.

2, Ole fua ole umi ole meapueata.
O le fuaina o le umi o le mea pueata o le faʻaogaina lea o le faʻaogaina o ata e ausia ai le fuaina o le umi o faʻamau, o le mataupu faavae o le faasologa tutusa o suiga photoelectric faʻapipiʻiina i totonu o le faʻauʻu faʻapipiʻi saʻo i se vaitaimi patino, o le faateleina o le malamalama ma le mea pueata i le isi vaega.A'o fa'amauina fa'alava i totonu o lenei itulagi e ala i le sa'o sa'o le umi o mea pu'e pu'e ata i luga o le lau i se tulaga e fa'atatau i se ki photoelectric.
O loʻo avanoa mo le fuaina i luga ole laiga, e mafai ona maua faʻamau saʻo e ala i le fuaina o le umi o faʻamaumauga pe a umi se vaega, leai se vaeluaga.O le le lava o le: Afai e te le faʻapipiʻiina faʻamalama faʻamalama, o le a faʻalavelaveina paipa saʻo i fafo atu o le malamalama, ae a maeʻa ona faʻaaogaina le moli ona o faʻamaʻi saʻo faʻapipiʻi pe a maeʻa faʻauʻu faʻauʻu ae o le maualuga o le susulu malamalama e malosi tele, e foliga mai. e mafua ai ona sese faitau.

3, O le encoder fuaina umi
O le mataupu faavae o le faʻapipiʻiina o le encoder i totonu o le paʻu i le faʻagogo e faʻalauiloaina le faʻaogaina o paipa saʻo i rollers gaioiga i luga o le isi itu o le faʻapipiʻiina o faʻasologa tutusa o suiga photoelectric, faʻapipiʻi saʻo pe a tuleia e le photoelectric ki faʻaulu le pito faʻauʻu, mai le fa'amaufa'ailoga fa'asologa o faitauga, fa'aliliuina le pa'u o le pa'u, ina ia mafai ona e fa'atatauina le umi o fa'aulu sa'o.
Fa'ailogaina i le mana'oga e si'i sa'o paipa fua le umi.E le gata i lea, o loʻo i ai ni kiʻi photoelectric e iloa ai se mea sese, atonu e manaʻomia lou fuaina atoa.

4, Faʻaleleia le umi fua encoder
O lenei metotia o se fua le tuusao, e ala i le fuaina o le mamao i le va o le lua faagaau sa'o pito ma le faasino faasino faasino le fuaina sa'o umi umi.I totonu o le faagaau sa'o pito uma e lua o le nofoaga fua faatulagaina se taavale umi, o le tulaga muamua o le zero tulaga, va L. Ona siitia lea o le faatonu sa'o umi paipa i pito taitasi o le mamao malaga (L2, L3), L-L2- L3, o le umi o paipa sa'o.


Taimi meli: Iul-21-2023