Filifiliga o paipa u'amea arc ua goto

1. Mopaipa faʻatasi ai ma le maualuga o le maualuga o le seleina o manaʻoga, ona o le le tutusa o le faʻaaogaina o le kesi e tagata faʻaoga, o le fesuisuiai o le mamafa o paipa, ma le faʻalavelave faʻalavelave e mafatia i paipa uʻamea, o le a faʻalauteleina le faaletonu o loʻo i totonu o paipa i lalo o le faʻalavelave faʻafefe.O paipa uʻamea faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma le tele o uʻamea ma le maualuga o le faʻalavelave e le mafai ona faʻamaonia a latou gaioiga masani.

 

2. O le paipa e ui atu i le sone fa'aletonu po'o le mafui'e maualuga i le lotoifale.Ona o le tele o gaioiga faʻafanua i totonu o nei vaega, e mafai ona faʻatupuina faʻamaʻi umi poʻo axial i luga ole paipa.E tele uelo u'amea, ma e maualuga atu le fa'aletonu nai lo paipa u'amea fa'afefeteina.I lalo o le mamafa umi, o le avanoa o faʻalavelave faʻafuaseʻi i paipa uʻamea faʻafefeteina e sili atu le maualuga nai lo paipa uʻamea faʻafefe.O le mea lea, e tatau ona fa'aogaina paipa u'amea arc i totonu o lea vaega.

 

3. Mo paipa e maualuga i totonu ma fafo e mana'omia le fa'apipi'iina, e tatau ona fa'aoga paipa u'amea fa'afefe.O paipa u'amea fa'apipi'i fa'a'ele'ele o lo'o i ai le tele o uelo, ma o le maualuga o le su'iga e masani ona maualuga atu nai lo paipa u'amea fa'afefe.Pe a puipuia le paipa uamea mai corrosion i totonu ma fafo, o le tuufaatasiga o mea e tetee atu i le corrosive ma le paipa e le o malosi e pei o le arc uʻamea paipa uamea, ma o le a le mafai ona faʻafefete le aʻafiaga.

 

4. Mo fa'ainisinia koluse taua, e tatau ona fa'aoga paipa u'amea fa'afefete.Talu ai o le tausiga ma le pulega i le lumanaʻi o le a sili atu ona faigata nai lo vaega masani o paipa, o le faʻaogaina o paipa uʻamea faʻafefe ma faʻatinoga e taua tele.

 

  1. Mo sooga vaivai i paipa, e pei o paipa tulilima vevela, e tatau ona faʻaogaina paipa uʻamea arc.Ona o le suiga i le itu, o le tulilima vevela e mafai ona tatalia malosi sili atu i totonu ma fafo nai lo le vaega paipa saʻo o se paipa masani.Ona o mea eseese i le faiga o le taofiofia, e le faigofie ona faʻaumatia lona faʻalavelave, ma o se fesoʻotaʻiga vaivai i le paipa mamao.O le faʻaogaina o paipa uʻamea faʻafefe o loʻo faʻafefeteina ma mea lelei atoatoa e mafai ona faʻaleleia ai nei faaletonu.

Taimi meli: Apr-09-2020