Tub çeliku inox

Tub çeliku inox është një lloj çeliku i gjatë i rrumbullakët i zbrazët, Tubi prej çeliku inox është një lloj çeliku i rrumbullakët i zbrazët, i cili përdoret gjerësisht në naftë, industri kimike, instrumente mekanike dhe tubacione të tjera transporti industriale dhe përbërës strukturorë mekanikë.

MË SHUMË DETAJE

Tubacionet e naftës

Mallrat tubulare të vendit të naftës (OCTG) janë një familje produktesh të mbështjellë pa tela, të përbërë nga tub shpimi, këllëf dhe tuba që i nënshtrohen kushteve të ngarkimit sipas aplikimit të tyre specifik.Ofron një gamë të plotë të mbështjellësve prej çeliku të karbonit dhe kromit me cilësi të lartë, mbështjellës ERW, tuba, tub shpimi, lidhje premium dhe aksesorë tubash për përdorim në aktivitetet e shpimit të naftës dhe gazit dhe të përfundimit të puseve.

MË SHUMË DETAJE

Tub çeliku pa tegel

Tubi prej çeliku pa tegel është bërë nga një copë metali e vetme pa qepje në sipërfaqe, Metoda e prodhimit përfshin tubin me rrotullim të nxehtë, tubin me rrotullim të ftohtë, tubin e tërheqjes së ftohtë, tubin e nxjerrjes, tubin e tubit, etj.

MË SHUMË DETAJE

Tub çeliku i salduar

Tubi i salduar është një tub i formuar nga shtrëngimi i një shiriti në një tub që ka një formë dhe madhësi të paracaktuar dhe më pas saldimi i bashkimit me një metodë të përshtatshme saldimi.

MË SHUMË DETAJE

Tub çeliku të galvanizuar

Çeliku i galvanizuar mund të shndërrohet në një material të fortë hidraulik ose tubash -- ai që i reziston korrozionit nga ekspozimi ndaj ujit ose elementëve.Është përdorur për tubat e furnizimit me ujë ose si tub i fortë për aplikime në natyrë.

MË SHUMË DETAJE

Montimi i tubave dhe fllanxha

Montimi i tubit me fllanxha është një lloj montimi tubash të salduar. Pajisje të tilla përdoren për t'u përshtatur me tubacionet, dhe disa derdhje bëhen me të gjitha fllanxhat e hedhura së bashku. Gjithashtu saldimi është pas përpunimit

MË SHUMË DETAJE

Inxhinieria detare i referohet gjerësisht inxhinierisë së anijeve, anijeve, platformave të naftës dhe çdo anijeje ose strukture tjetër detare.Konkretisht, inxhinieria detare është disiplina e aplikimit të shkencave inxhinierike, kryesisht inxhinieria mekanike dhe elektrike.

MË SHUMË DETAJE

Tubacionet nëndetëse janë komponentë jetik për infrastrukturën e shumë bashkive.Këto tubacione bartin gjëra të tilla si uji i brendshëm, ujërat e zeza, linjat elektrike, linjat e gazit, linjat e komunikimit dhe sistemet e daljes ose marrjes.

MË SHUMË DETAJE

Tubacioni nënujor është i pajisur në lumë, lumë, liqen, det nën ujë për përcjelljen e lëngjeve, gazit ose tubacioneve të ngurta të lirshme, të cilat nuk ndikohen nga thellësia e ujit, kushtet e terrenit, të tilla si efikasiteti i lartë i transmetimit, konsumi i ulët i energjisë.Shumica e varrosur në tokë nënujore, dhe inspektimi dhe mirëmbajtja është e vështirë.

MË SHUMË DETAJE

Transporti detar është dërgesa e mallrave (mallrave) dhe njerëzve nga deti dhe rrugët e tjera ujore.Operacionet portuale janë një mjet i domosdoshëm për të mundësuar tregtinë detare ndërmjet partnerëve tregtarë

MË SHUMË DETAJE

Transporti detar është dërgesa e mallrave (mallrave) dhe njerëzve nga deti dhe rrugët e tjera ujore.Operacionet portuale janë një mjet i domosdoshëm për të mundësuar tregtinë detare ndërmjet partnerëve tregtarë

MË SHUMË DETAJE

Transporti detar është dërgesa e mallrave (mallrave) dhe njerëzve nga deti dhe rrugët e tjera ujore.Operacionet portuale janë një mjet i domosdoshëm për të mundësuar tregtinë detare ndërmjet partnerëve tregtarë

MË SHUMË DETAJE

Rreth nesh

Hunan Great Steel Pipe Co., Ltd, me 30 vjet prodhim tubash çeliku, është një ofrues i klasit botëror prodhimi dhe shërbimi i tubave të salduar me tegel të drejtë me hark të zhytur si filiali i parë i Shinestar Group.Hunan Great Steel Pipe Co., Ltd i kushton më shumë vëmendje në fushat e kërkimit inxhinierik të tubacioneve si një pionier i Institutit të Kërkimeve të Shkencave të Tubacioneve të Naftës dhe Gazit në Kinë, të tilla si: përdorimi i tubacioneve të naftës dhe gazit, inovacioni i teknologjisë së saldimit të tubave, i lartë Hulumtimi dhe zhvillimi i materialeve hidraulike fundore, si dhe mjete të posaçme ndërtimi i tubacioneve inovative teknologjike, kërkimi shkencor dhe teknologjik për mbrojtjen nga korrozioni i tubacionit, testimi jo shkatërrues i tubacioneve kërkimore shkencore dhe teknologjike, vlerësimi i cilësisë së tubacionit dhe standardet e tubacioneve kërkimore etj.

  • 20160317225925742574
  • 20160317225933833383
  • 20160317230031253125
  • 20160317230086478647
  • 20160317230172017201
  • 20160317230193399339
  • 20160317230246624662
  • 2016031723030997997