Fa'alavelave fa'afuase'i ma le puipuia o fa'alavelave fa'ainisinia o paipa suauu ma kesi

Kesi Paipa Tulaga Matautia

I lalo o tulaga masani, o le kesi e feaveaia i totonu o se faiga tapuni, o le taimi lava o le faaletonu o le faiga e taitai atu ai i le puipuiga o le kesi masani, e fefiloi le kasa faalenatura ma le ea e fausia ai se kasa pa e oo atu i le tapulaa papa po o se tulaga o le vai mata o le a mu. pa.

1. faaletonu mea paipa po o faaletonu uelo.O faaletonu paipa e mafai ona taitai atu ai i le malosi o le paipa e masani lava o ta'eta'e po'o gau, tulaga lelei o le fausiaina, ae o le le lelei o le paipa paipa sooga poʻo le faʻaiʻuga o le ulu, e mafua ai ona le lava le malosi o le paipa, e le mafai ona e tausia se manaʻoga saogalemu.Le mea na tupu i le gase faanatura, ma mafua ai se faalavelave mu.

2. La'ei totonu pito i totonu paipa ma pala.Kesi o loʻo i ai vaega o le pefu e pei o le oneone, ele, faʻaleagaina masini ma le tafe o le ea, e mafai ona e ofuina le faʻaleagaina o paipa, o le poloketi o le kasa masani o loʻo i ai C02, CO: kasa acidic ua solo i totonu o le vai e fausia ai le H: CO i luga ole uʻamea O loʻo i ai ni mea leaga.Afai o le sau vai o le toilalo po o le su'ega o le mamafa e le'i mae'ae'a fa'amago paipa le vai manatua e gaosia i totonu o le pala, fa'alavelave matuia mafua ai le fa'aleagaina o paipa, na mafua ai le fa'alavelave.

3. Le pito i fafo o le paipa pala.Ona o le paipa faʻapipiʻi fafo i le felauaiga, faʻaleagaina le fausiaina.A aunoa ma le toe faaleleia taimi po o le le mafai ona ausia manaoga anti-corrosion, pipeline cathodic puipuiga faiga faaletonu, faataatia paipa palapala corrosive malosi faataamilo laau a'a anti-corrosion tau atu i faalavelave.I tafatafa o le paipa kesi e fa'atatau i laina eletise tutusa, nofoaafi eletise,paipa suauuma laina paipa kesi e tutusa pe fesuia'i fale, paipa kesi faigofie e tanumia i tafatafa o le taimi nei se'i fa'atuputeleina ai le leaga o le paipa, e mafua ai le tafe, afi, pa ma isi fa'alavelave.

4. Ta'e le mamafa.O le i ai o le mamafa o totoe i le faagasologa o le gaosiga o paipa, o loʻo i ai se eseesega o le vevela i le va o le vevela ma le vevela faʻaogaina o le fausiaina o paipa, e mafua ai le paipa i luga o le vevela vevela e faʻatupuina i le itu axial, e ono taʻitaʻia ai le gau o le paipa.

5. Fa'aaogaina le paipa.Pe a tuʻuina le paipa i totonu o le faʻagaioiga, e leʻo faʻamagoina maeʻaeʻa le puaa, vai mama o loʻo totoe i totonu o le paipa, o le a faʻavaveina le pala o le paipa, o toega o le paipa e faʻavavevave ai valves, faʻaogaina meafaigaluega ma oloa pala, faʻateleina le leak matautia.

Puipuiga ma faiga tau-mu
O faiga autu o: (I) pulea ma faʻaumatia puna o faʻamumu;(2) pulea lelei le tulaga lelei o meafaigaluega, le filifilia o le agavaa popole tele, separator, tafe, mamafa, meafaigaluega vevela;(3) a'o le'i faia le su'ega o le mamafa o paipa e mana'omia;(4) siaki e le aunoa ma le tausiga o meafaigaluega, meafaigaluega;(5) i totonu o le nofoaga e fau ai se nofoaga e fa'asa ai mu, fa'ailoga mata'utia o lo'o fa'apipi'i i le nofoaga o galuega;(6) le atinaʻeina o tulafono ma tulafono faatonutonu ma taualumaga saogalemu, faʻatonuga faʻapitoa e puipuia ai faʻalavelave Faʻafuaseʻi O le taʻaloga na mafua ai le tafega masani;(7) tausisi i asiasiga asiasiga, faailoa faafitauli ma togafitiga taimi: (8) puaa mama tui vai togafitiga ao lei faamamaina otaota malo e le aunoa, ia mataituina mea o loo i totonu o le uʻamea


Taimi meli: Sep-09-2019